Wednesday, March 18, 2009

143- i love u..

on saturday(14.3.09)
aku g GENTING..best gile la..mencabar...hehe..aku g ngn myDear...
seronok sgt jln ngn die..coz da lame kami xjumpe...
1st of all..aku nak cite our journey to go there...
on that day...ak bgn awal la jgk kot..kul 6.45am.
Then, aku call die suwo bangun solat n ciap2..
dlm kul 7lbh...die msg aku n cakap die on d'way nak dtg amek aku..aku pun ciap2 la..
on 8.20am, die pn sampai la kat depan pintu kolej aku n suwo aku turun..
pastu kami pun bergerak la ke stesen KTM shah alam..
kami park kete kat c2..then beli tiket LRT g KL central..
kami sampai KL central jam 9lbh..
pastu..kami pun pergi la ke kaunter tiket bas ke genting yg ada kat c2..
tapi malangnye sume tiket utk ke genting pada pg 2..sudah abiz di jual..
almaklumlah..skul oliday on dat day..
aku da rase mcm xde harapan je nak g genting ngn die mse 2..
so dgn perasaan agk kecewa...kami pun dok la jln2 kt kl central 2..
disebabkan aku teringin nak makan ice cream..
kami pun singgah la McD sekejap..
mase tgh duduk2 2..tbe2........
die pun bagi cadangan..nak tau cadangan die ape??..hehe..
die ajak jgk g genting ari 2..die kate..

'jom g genting jgk nak?..kesian awk..da lame ajak saya pegi,tp saya xbawa pun..'
'nak g naek ape??..kan bas xde..'
'kite g naek kete la..nak x?'
'xtau...ikut awak la..awk yg drive..bukan sy..'

itu la perbualan kami mase kat mcD 2..then,da sudah makan ice-cream 2..
kami pun naek train blk shah alam blk...tpt pkul 11..kami pn sampai shah alam..
pastu,aku ajak die g makan dulu..coz aku da lapar..hehe...=p
after makan..kami pun..memulakan p'jalanan ke GENTING..
Jam 1.30..kami pun sampai la di puncak Genting Highland..
Pastu..kami pun g la beli tiket..=)

we are at LONDON..hehe

on da boat..
the 1st game we play is Super Toboggon..best...hehe
and the last game is Spinner..pening...
puas la we play game there..hehe...
macam game kami main..
dlm kul 6lbh..hujan turun selebat2nye..
so xpat la kami nak maen lagi..
sejuk sangat mase 2...menggigil2 ak..,,ngegege...=D
kami pun bergerak la kuar dari Genting outdoor theme park 2..
then,bile ujan da agak reda..kami pun berangkat pulang...
aku sampai kolej dalam kul 9.30pm..
even ak xdrive..aku still rase penat jgk..
die mesti lagi letih dari aku..kesian die..
thanx dear coz bring me there...luv u so much..=)
that's all 4 today..hehe..

p/s : ekceli byk lg pic yg nak dimasukan..tp xboleh nk upload plk..so..tgk dkt my FS la yerk..hehe..=)



4 comments:

Anonymous said...

sronok ek..
nti kte g lg ye..
simpan duit byk2....
hhuuhuhuh....

misz Fa_iZ said...

ok...nnt sy smpn duit..
nnt,leh kte g jln2 lg..hehe...
nk g jln mne2..bw sy tau..

Anonymous said...

akak nak ikut gak...x kire, kne bwak akak...

misz FaTiN said...

ni sape ek?
akak ape?