Tuesday, November 30, 2010

End of Contest I love Mymum

Assalamualaikum,,
Selamat Sejahtera Readers

Dengan rasminya pada 30/11/2010
fatin ingin mengumumkan bahawa CONTEST I LOVE MYMUM
telah pun melabuhkan tirainya..
so,, segala penyertaan tidak akan diterima lagi..
Segala kesulitan amat dikesali

Di kesempatan ini,, fatin ingin mengucapkan ribuan terima kasih,,
kepada mereka2 yang sudi menjayakan contest ini..
TERIMA KASIH DAUN KELADI,,
FATIN ADA KAN CONTEST,, JOINLAH LAGI

Fatin tidak menyangka,, penyertaan agak menggalakan juga,,
Serius,, sangat hepi anjurkan contest ni..
coz,, fatin dapat merasakan kemesraan u'ols with ur mum
di samping fatin dapat juga idea hadiah for mymum's bezday tak lama lagi.
..Tengs u'ols..

Untuk melihat senarai peserta,, click HERE
So,, nantikan keputusan pemenangnye.. ^_^
Good Luck to all of you
Harap u'ols bersabar ye..



Monday, November 29, 2010

UNO Stacko

Assalamualaikum
Selamat sejahtera readers,,

Erm.. u'ols penah maen UNO stacko tak?..ala yang macam JENGA tue..
UNO stacko ni sangat seronok bila di mainkan beramai2 tau..
fatin selalu maen benda ni kat kolej..huhu..sayalah pembekal mainan di kolej
usually,, kami maen ramai-ramai dengan kawan2..
kalau maen tue,, kompem-kompem meriah gila..
kalau roboh je UNO stacko tue,, sure-surelah kami terjerit besar kecil..huhu
disebabkan cuti sem kali ni fatin menjadi penganggur terhormat..
fatin rasa sangat tak tahu nak buat apa..
nak kerja,, tapi takde orang nak ambil bekerja..uwaaa....
kat rumah nie,, fatin masak,, on9,, tengok TV je..
mengemas??.. owh,, tak start lagi la..huhu..
tengah tunggu mood datang..hehe.. =p

Hari ni,, tasha datang rumah fatin,,
so,, fatin kenalah layan kerenah budak kicik ini..
nak bagi Tasha tak buhsan,, kami pun maen lah UNO stacko..
Jom layan picha ^_^

Kakak VS Tasha

See,, Tasha yang tekun bermain..huhu

Nak maen UNO Stacko ni,, kita kena hati-hati..

Tasha telah merobohkan Stacko ini.. huhu..

Hari ni,, kami maen 5 game..
Pemenangnya,, sudah tentulah fatin..
dengan pungutan mata : 4-1
Fatin bagi peluang Tasha menang sekali je..
Itu pun sebab kesian kat dia..huhu..


.Thats all.


p/s : ada sesiapa yang ingin lawan UNO Stacko dengan fatin?.. ^_^



Mya Elzara 3th Birthday Giveaway

Assalamualaikum
Selamat Sejahtera Readers,,

Petang tadi,, Mama Mya Elzara jemput fatin join GA beliau,,
So,, fatin pun dengan berbesar hatilah nak join..huhu..

Banner GA

GA ini dianjurkan sempena ulang tahun kelahiran Mya Elzara yang ke-3
pada 7 Dis 2010
HEPI BECOMING BEZDAY ADIK MYA ELZARA
MAY ALLAH BLESSED YOU DEAR
SWEET 3th YEAR OLD
so,, mama dan papa adik Mya Elzara pun,,
berbesar hatilah nak beri hadiah kepada d'lucky person
hope fatin ada LUCK lagilah..hehe.. ^_^
Hadiah yang hendak di beri sangat menarik tau..

Hadiah Utama
1 set Bed Sheet with Comforter

Saguhati
2 x Fridge Magnet dari Guilin
3 x Bekas Syiling Bersulam dari Guilin 

So,, marilah kita ramai2 join GA Mama Mya Elzara



.Hope I'm a Luckiest Person.
^_^


Sunday, November 28, 2010

Meluahkan VS Memendam?

Assalamualaikum
Selamat Sejahtera Readers..

Hari ni,, fatin tiba2 je teringin minta pendapat u'ols..Back to d'title,,MEMENDAM atau MELUAHKAN which one u'ols prefer?.. kalau bagi fatin,, fatin lebih suka memendam rasa?.. WHY??
sebab,, fatin takut untuk meluahkan.. kadang2 fatin takut untuk menerima kenyataan..Its Me..

fatin takut,,
dengan meluahkan,, ada hati yang terluka dan berduka cita,,
fatin tak sanggup untuk melukakan hati sesiapa..
lagi2 orang-orang yang fatin sayang..
fatin takut,,
dengan meluahkan,, fatin akan menyusahkan orang lain..
kesian mereka perlu memikirkan masalah fatin kan?..
fatin takut,,
dengan meluahkan,, akan menyebabkan diri fatin yang merana,,
contonya,, if apa yang fatin utarakan,, di tolak bujor2 oleh orang itu..
fuh.. tak ke kecewa nanti.. huhu.. T_T
fatin takut,,
dengan meluahkan,, ada  suara2 yang tidak sedap didengar..
"ek eleh,, masalah kicik pun mau cerita ka?"
oh.. no!! sukar bagi fatin untuk meluahkan..

tapi,, bila memendam rasa pula..
fuh,,, sakit,, pedih,, sayu je hati ni rasa..T_T
hati ini rasa macam di hiris sembilu..
kerana kesedihan itu berTUGU di dalamnye..

For Me,, Kegembiraan senang untuk dikongsi bersama,,
but,, kesedihan biarlah ia tersimpul rapi di dalam hati ini.. 

Itu sume pendapat fatin,, u'ols pula bagaimana?
Which one u'ols prefer?..


..Thats all..


GA : Banana's Stories 1st Giveaway

Salam readers,,

Fatin nak join GA Enna Banana..
Ekceli enna dah lama suruh fatin join,,
sekarang baru nak join..
why?.. 
coz fatin dok fikir2 siapakah NORITA itu..huhu

ini Banner GA Ennna..
for more info,, click HERE

now,, time to guess
norita is A
hope betulah..huhu..

Due date : 10th January 2011

Jom kita ramai2 join GA Enna Banana ni.. ^_^

..thats all..


Saturday, November 27, 2010

I'm Lucky

Assalamualaikum
Selamat Sejahtera Readers..

Kelmarin,,kelmarin,,
fatin BW ke blog rakan2 seperti biasa,,
pastu fatin pun pergi la jengok2 ke blog BECAHITAM juga..
Time fatin datang tu,, Si BECAHITAM sedang menganjurkan GA

Inilah GA beliau..

GA beliau sangat mudah,,
beliau hanya memerlukan 10 pengomen yang terawal mengomen entry GA ini..
coz I'm a Lucky person,,
so fatin berjayalah memenangi hadiah dari Si BECAHITAM


ini buktinya ye,, huhu..
Si BECAHITAM mahukan maklumat fatin untuk penghantaran hadiah..huhu..^_^

Dan pagi tadi..
toon..toon..toon..
hon moto bertalu2 di hadapan rumah fatin..
Encik Posmen rupanya yang datang pagi2 ke rumah fatin..

En.Posmen : ni fatin ye,, ada barang untuk kamu..
Fatin : owh.. yeke?.. Terima kasih..

Nama pengirim yang tertera ialah BECAHITAM
Dan fatin terus teringat akan GA BECAHITAM..huhu
Sungguh cepat dapat hadiahnye.. seingat fatin,,
fatin baru je 2-3 ari bagi info.. laju betol Si BECAHITAM ni..huhu
Masuk2 rumah je,, fatin dengan rakus membuka sampul itu..huhu..

Dan hadiah yang Fatin dapat ialah,,
jeng,,jeng,,jeng,,,

tengok,,memang best la si BECAHITAM,,
hadiah beliau,, siap ada URL blog beliau lagi..
mesti fatin tak akan lupa blog beliau lah.. ^_^

Kepada Si BECAHITAM,, fatin mengucapkan,,
TERIMA KASIH DAUN KELADI,,
ADA HADIAH, BERILAH LAGI..
huhu.. ^_^

Si BECAHITAM sekarang ni masih lagi bermurah hati memberi hadiah
kepada pengunjung2 bertuah,,
so marilah kita ramai pergi TERJAH blog Si BECAHITAM..
yeay..^_^


Note : Bagus juga cara Si BECAHITAM mempromosikan blog beliau..
Go.. Go.. BECAHITAM ^_^

Fasionable with Hijab Contest

salam readers,,

fatin nak join contest lagi..
now contest from cik tasha

this is Banner contest..
for more info just click HERE


Cik Tasha perlu pilih fatin coz;
tengok la picha ni,, fatin sanggup jd penyambut tetamu untuk memeriahkan contest ni..
sampai senget2 badan fatin tau..hehe..^_^
lagipun,, picha ni ada redcarpet..
cik tasha kan suka merah..hehe..

now,, time to tag :


Due date : 29 Nov 2010


Friday, November 26, 2010

Muvee time : Death Place

Salam Readers,,

Da lama fatin tak buat review muvee kan..
erm..fatin tak buat coz,, fatin pun da lama tak tengok muvee..hehe..
nape ye?.. erm..entahlah..huhu..maybe coz,,
NO MONEY, NO MUVEE
NO TRANSPORT, NO MUVEE TOO..huhu
ini pun,,nasib baek ada orang ajak hangout semalam punya semalam,,
siapa lagi if bukan si DIER..huhu
so dapat la fatin gi tengok muvee..^_^
ok..ok.. back to d'title..

Death Place

Ini muvee come from Thailand ye kawan2..huhu
Muvee ni menceritakan tentang tempat2 yang pernah berlaku kematian..
Dalam 1 muvee ada 4 cerita..if i'm not mistaken la..huhu 
Muvee ni seram okey..tapi ada lawak juga..
Keseraman muvee ni menyebabkan fatin harus tutop mata dengan menggunakan HP ya..
last2,, disebabkan terkejut,, fatin pun termencampakan lah my HP..huhu
nasib baik fatin tak campak jauh..huhu..
Bile time part kelakar tue,, satu cinema boleh gelak sakan..hehe..
yang kelakar tu,, time cerita yang last..lawak sgt..huhu
..thats all for DEATH PLACE review..


DIER si budak tiada perasaan tengok muvee itu.. huhu..


Kami tengok muvee di Time Square
*muka saya pelik di situ..abaikan ye..huhu..



p/s : saja je kuar en3 ni malam2 jumaat..huhu..


Thursday, November 25, 2010

Tag : From Air-ah

salam readers,,


how are you today?..
hope u'ols sihat2 sahaja..
today,, fatin nak jawab tag dari myfrenz (air-ah)


1. Apa benda yang paling penting dalam hidup anda ?
erm..apa yep??.. fatin,, think..think..think..
okey dapat sudah..benda paling penting ialah hand watch..
why?.. coz fatin ni jenis suka tengok jam..
kalau tak pakai jam,, habislah orang yang dok sebelah fatin..
fatin akan tanya mereka pukul berapa sekarang setiap 10min..huhu.. ;p


2. Benda terakhir yang korang beli gune duit sendiri ?
erm,, skirt warne purple..
sangat suke..^_^


3. Di mana tempat perkahwinan dan apa tema perkahwinan anda ?
erm.. tidak tahu lagi la..
lama lagi nak kawin2 ni..huhu


4.Adakah korang sedang bercinta?
yup..^_^


5.Berapa lama korunx akan mencintai pasangan korang??
if die adalah jodoh fatin,,
utk selamanya i'll love him..


6.Novel/buku/majalah terakhir yang korang beli??
rasa2nya komik..
suka baca komik2 cinta..huhu..


7. Antara mak ayah korang, yang mana korang lebih mesra??
mymum lah..mak adalah segala2nya bagi fatin..
love her damn much..
myfather was past away since i'm 1yr old..so tak pernah rasa kemesraan dengan ayah.. T_T


8. Namakan org yg btol2 korunx nk jumpa dalam hidup korang?
erm,,,tak tahulah..huhu..;p


9. Adakah korang basuh baju korang sendiri?
owh..sudah semestinya..
fatin sangat berdikari ok..huhu..^_^


10. Di manakah tempat yg btol2 korang nk pergi?
MEKAH.. nak pergi dengan mak..
pastu nak pergi Paris..nak tengok,,,eiffel tower..^_^


11. Pilih salah satu,,plok atau ciom?
peluk.. coz dengan pelukan dapat merungkai segalanya..
bila sangat suka dan sangat sedih,, suka peluk mak..

12. Beritahu 3 benda tentang org yg tag anda..
saya kenal dia dari my ex-rumate..PAIN
dia sangat hepi go-lucky
senang berkawan dengan die coz die friendly  ^_^


13. 8 lagu yg korunx suka and selalu dngar..
maher zain-insyaallah
faizal tahir-coba
bruno mars-juz the way you are
alexa-jangan kau lepas
britney-born to make you happy
first lady-never be replace
mariah carey-my all
aizat-kau aku


14. 5 blogger yg dipertanggungjawabkan utk jawab tag ini.
BAL
LOVELYBELLA




abes sudah jawab..yeay..^_^

Wednesday, November 24, 2010

GA : Anniversery GA

Salam readers,,

hari ni,, fatin nak join GA yang dianjurkan oleh;
GA ni dibuat sempena Anniversery Kak Ana ni pada 28 Nov ni..
fatin join contest ni coz my cute's blogger friends tag me; Enna Banana


Banner GA Sis Ana Suzana

Let's check the T&C





now,, fatin nak tag;

sila join ya kawan2.. ^_^
due date : 
26 Nov,, jam 11.59 malam


Tuesday, November 23, 2010

New watermark

Salam readers,,.

How are you today??..
hope u'ols ok la ye..
today,, fatin nak tunjuk something kat u'ols..
jeng..jeng..jeng..
see..my new watermark...
^_^

chantek tak?..huhu..

fatin buat sendiri tau..puas godeh2..hehe..
fatin nak ucapkan tQ banyak2 kepada
di atas tutorial mereka..
dengan gabungan dua tutorial ni,,
terhasilah watermark baru fatin..yeay!!!
toce..toce..suka sangat.. ^_^

dolu2,, fatin guna text kat photoscape as watermark..

ni,, picha with watermark baru..

ok tak?..ok tak?..
hehe..



p/s : pliz bagi pandangan ke atas watermark fatin..TQ

..till here..



contest hampir tamat.. jom cepat2 join my contest


Award : From Eiyda

Salam readers,,

fatin nak cerita pasal award lagi..huhu..
fatin dapat award lagi..
kali ini,, fatin di anugerahkan award;

ini,,

dan ini,,, ^_^

anugerah ini di hadiahkan oleh EiydaAsaari
oh,, TQ EiydaAsaari ,, sangat terharu..
ekceli da lama cik eida suruh fatin amek award ni,,
beliau ada bagitahu dekat shoutbox fatin..
tapi baru hari ni fatin berkesempatan nak publishkan...huhu..
sori cik eida,, i'm late.. ^_^

sekarang time untuk pass award ni kepada rakan blogger lain,,
fatin nak memberikan award2 ini kepada all myfollower..^_^
because each of the blog has it OWN VALUE..
SO,,silalah ambil ya..

^_^

p/s : contest hampir tamat.. jom cepat2 join my contest



Sunday, November 21, 2010

Bowling Time

Salam Readers,,

Last friday,, 
fatin pergi maen bowling tau,,

tengok lah,, bersemangatkan kami..huhu
kami adalah playerz yang terhebat tau..huhu
lama sudah tidak maen,,
sengal2 tangan ni di buatnya..huhu..
fatin maen bowling dengan my kazen..(tasha)


ini adalah pengiring kami..^_^
Mylovely mum and her friend

 Now,, Tasha nak ajar u'ols cara maen bowling ya..huhu
So.. lets picha tell d'story..^_^

firstly,, take ur ball ya..

see,, bersemangat sungguh adik saya yang sorang ni...

1,,2,,3,, baling..huhu

die berasa sangat gumbira coz dapat baling bola bowling tue..

tapi malang tidak berbau,, bola nasuk longkang da..huhu

apa2 pun,, we are enjoy that day,,
even tasha sudah kalah teruk dengan kakak die ni,,
tapi die still gumbira..
see,, bergambar kenangan saja kami ni..huhu..^_^

thats all..
daa



p/s : contest hampir tamat.. jom cepat2 join my contest


Contest : kids & baby photo contest

Salam readers,,

Fatin nak join contest lagi,,
contest from Safiyyah Osman
TQ to Enna coz sudi tag fatin join dis contest..
Enna macam tahu2 je fatin banyak picha kanak2 riang in myfolder..huhu..
 TQ dear..^_^

Klik HERE for T&C

If menang contest ni kita berpeluang mendapat :
Earring dari lazo diamond jewellery.white gold.

hebat bukan hadiah yang ditawarkan,,
so,, fatin pun nak mencuba nasiblah,,


jeng..jeng..jeng..

in this picha is my anak2 sepupu..
suka tengok kemeriahan diorang..(^^,)


To complete this task,, i must tag 8 person,,
so d'lucky person are :



Join tau,, due date dia sama macam contest fatin,,^_^
30/11/2010

DONE!!


Saturday, November 20, 2010

Award : Umar and Enna

Salam Readers,,

Morning,,morning,, morning,,
pada tengah2 pagi hari yang hujan ni,,
fatin nak buat announcement..huhu..
Fatin dapat award lagi..Yeay..

1st Award 


2nd Award

3rd Award

ketiga2 award ini telah dianugerahkan oleh Encik Umar
sangat terharu di sini,,hehe.. Tengs Encik Umar
So kat sini,, fatin nak bagi award ini kepada semua follower fatin,,
sebagai tanda Fatin menghargai kalian semua..
Kawan2 silalah terima ya,,
Jangan malu..^_^


4th award
Award yang ke4 ni,,
fatin terima daripada ENNA
Thank you so much dear..
U are the besh la,,
Sayang Kamu Banyak2..huhu..

So Fatin nak Tag :

Thats all..
TQ ^_^

Jom join contest fatin, click here contest i love mymum

Friday, November 19, 2010

Senarai Peserta Contest I love Mymum

Assalamualaikum
Selamat Sejahtera semua..^_^

Memandangkan CONTEST I LOVE MYMUM tak lama lagi je nak tamat,,
Click HERE for more details

fatin nak buatlah senarai update peserta..
so,, kepada sape2 yang dah join contest fatin..
silalah check penyertaan u'ols kat sini,,
if nama u'ols tak ada lagi di sini,,pliz inform me ya..^_^
fatin manusia biasa juga,, kadang2 terlepas pandang..maaf ya..

kepada mereka yang belom menjoinkan diri,,
dan terasa nak join contest ini,,ada bolehlah mendapatkan T&C
DI SINI..

so,, Lets check it out;

Thursday, November 18, 2010

Qorban Story

Salam readers,,

Semalamkan hari raya Qorban,,
Fatin pun tak lepas peluanglah,,
pergi tengok orang sembelih lembu tau,,
tahun ni,, kat kampung fatin,,
ada 4 ekor lembu yang dikorbankan,,
tapi family fatin tak buat korban tahun ni,,
so fatin g tengok lembu disembelih kat surau depan rumah je.. ^_^

Aktiviti menyembelih lembu sedang di jalankan..
nasib baek lembu itu tak berang,,
kalau tak,, mesti fatin kene kejar coz fatin pakai baju kurung merah..huhu


Lembu telah selamat di sembelih,, ^_^
itu sahaja picha untuk proses sembelihan tahun ini,,
fatin tak tengok proses yang laen,,
panaslah,, terus balik lepas tgk satu da kena sembelih..huhu..
bajet macam puteri lilin..huhu

 cuba u'ols teka,, air apakah ini?..huhu..
ok..ok.. kesian korang nak teka2 ni..
meh fatin bagitau je air apakah ini,,
ini adalah air paip kat rumah fatin pagi ini..
nampak macam air tea kan??. xpun macam air asam jawa..huhu..
geram nye,, nak cuci muka and gosok gigi pun macam tak lalu,,wekk..
nak mandi pun sama..
geramnye air kotor macam ni,,
semalam petang air tak ada,, pagi ini pula,,
air keroh.. T_T
sengsara wooo..

ok lah..
stop here.. ^_^




Wednesday, November 17, 2010

Selamat Berkorban

Salam Readers..


Di pagi hari raya ini,,
fatin nak wat entry laju2 lagi,,hehe...
Fatin nak ucapkan
"Selamat Hari Raya Aidiladha"
Maafkanlah diri ini adai terkasar bahasa..
Marilah kita sama2 menghayati erti pengorbanan yang sebenar.. 
^_^


Jom join contest fatin, click here contest i love mymum


Tuesday, November 16, 2010

Apa Erti Sayang?

Pada suatu pagi di satu sekolah menengah, ada seorang pelajar bertanya pada seorang guru yang sedang mengajar. Ketika itu, guru tersebut sedang menyentuh mengenai kasih dan sayang secara am .
Dialog di antara pelajar dan guru tersebut berbunyi begini :
Pelajar : Cikgu, macam mana kita nak pilih seseorang yang terbaik sebagai orang paling kita sayang?. Macam mana juga kasih sayang itu nak berkekalan?
Cikgu : Oh, awak nak tahu ke?.Emmm...baiklah, sekarang kamu buat apa yang saya suruh. Ikut je ye...mungkin kamu akan dapat apa jawapannya.
Pelajar : Baiklah...apa yang saya harus buat?
Cikgu : Kamu pergi ke padang sekolah yang berada di luar kelas sekarang juga. Kamu berjalan di atas rumput di situ dan sambil memandang rumput di depan kamu, pilih mana yang PALING cantik tanpa menoleh ke belakang lagi walaupun sekali. Dan kamu petiklah rumput yang PALING cantik yang berada di depan kamu tersebut dan selepas itu bawa balik ke kelas.
Pelajar : Ok. Saya pergi sekarang dan buat apa yang cikgu suruh.
Apabila pelajar tersebut balik semula ke kelas, tiada pun rumput yang berada di tangannya.. Maka cikgu pun bertanya kepada pelajar tersebut.
Cikgu : Mana rumput yang cikgu suruh petik?
Pelajar : Oh, tadi saya berjalan di atas rumput dan sambil memandang rumput yang berada di situ, saya carilah rumput yang paling cantik. Memang ada banyak yang cantik tapi cikgu kata petik yang paling cantik maka saya pun terus berjalan ke depan sambil mencari yang paling cantik tanpa menoleh ke belakang lagi. Tapi sampai di penghujung padang , saya tak jumpa pun yang paling cantik. Mungkin ada di antara yang di belakang saya sebelum itu tapi dah cikgu cakap tak boleh menoleh ke belakang semula, jadi tiadalah rumput yang saya boleh petik.
Cikgu : Ya, itulah jawapannya. Maknanya, apabila kita telah berjumpa dengan seseorang yang kita sayang, janganlah kita hendak mencari lagi yang lebih baik daripada itu. Kita patut hargai orang yang berada di depan kita sebaik-baiknya. Janganlah kita menoleh ke belakang lagi kerana yang berlaku tetap dah berlaku. Dan semoga yang berlalu tidak lagi berulang. Jika kita berselisih faham dengan orang yang kita sayang itu, kita boleh perbetulkan keadaan dan cuba teruskan perhubungan tersebut walaupun banyak perkara yang menggugat perhubungan tersebut. Dan ingatlah orang yang kita sayang itulah kita jumpa paling cantik dan paling baik pada MULAnya walaupun nak ikutkan banyak lagi yang cantik dan baik seperti rumput tadi. KECUALILAH jika perhubungan tersebut tak boleh diselamatkan lagi, maka barulah kita mulakan sekali lagi. Maka sayangilah orang yang berada di depan kita dengan tulus dan ikhlas....

Moral of d'story : Kita perlulah hargai apa yang kita ada sekarang.. Janganlah melatakan harapan yang terlalu tinggi pada seseorang. Sesungguhnya,, mereka adalah yang terbaik buat kita. U'ols pernah dengar tak pasal "Sayangi orang yang menyayangi kita lebih baik dari menyayangi orang yang kita sayang". So,,renung2kan lah.. ^_^

Sumber : tak ingatlah amek kat mana. Yang pasti,, story ni ada kat myfolder.


Jom join contest fatin, click here Contest I love Mymum



Award : Blog Cantik

Salam readerz,,

U'ols know what???
Fatin dapat award lagi..Yeay.!!
Sudah lama tak dapat Anugerah seperti ini..huhu
Terharunye..T_T

So,, inilah award yang fatin dapat..^_^

Award ini di anugerahkan oleh misyamissyou
Award Blog so Cantik,,
cantik ke myblog??..i want to know..pliz answer..hehhe

Untuk memastikan fatin dapat award ini,,
so,, fatin nak perlulah jawab soalan yang misyamissyou nak tahu jawapa nyer..

1. Nickname untuk Pemberi award
Betol tak ni nickname awak?..huhu

2. Ucapan untuk pemberi award
Terima kasih setinggi gunung di ucapkan di atas kesudian misyamissyou memberikan fatin anugerah ini..
Saya rasa berbangga dan sangat terharu.. ayat sgt skema di situ..huhu..

3. Nyatakan 6 favourite singer or band yang anda minat
Alamak payah nak jawab ni,, ekceli fatin tidak la fanatik kepada penyanyi2 itu..
apa yang fatin suka ialah lagu mereka,, kalau lagu tersebut kena dengan keinginan fatin,, fatin layan saja lah..
so,, fatin tak tahu nak letak singer apa..huhu..

4. Tag 10 orang
Fatin nak tiru macam misyamissyou lah,, i'll inform at chat box..

DONE


note : I want to sleep.. Sambung esok pula BW.. Nite.. (-_-)