Thursday, April 15, 2010

.:pErjuaNgan Mesti DitErusKan:.

argh...tinggal 5 ari je aku nak menduduki final exam..
takutnye,,aku rase macam xbape nak ready je..
yeke xbape nak ready?..ke xready langsung..huhu..

my exam timetable are like this :

1st paper on 21/4/2010
CMT573(Chemical Technology)
2nd paper on 25/4/2010
CMT552(Electrochemistry and Corrosion Science)
3rd paper on 29/4/2010
CMT556(Carbonyl Chemistry)
4th paper on 2/5/2010
CMT564(Water and Waste water Technology)
5th paper on 5/5/2010
EVT520(Environmental Chemistry)
Last paper is on 9/5/2010
MST510(Material Science)


so,,in this en3...
aku nak mengambil kesempatan untuk,,,
memohon maaf kepada sume kawan2 aku..
aku nak minta halal la sume ilmu yang kite ada share bersame..
halal kan la segalanye ea,,duit ke,,makan ke,,ape2 jela..
kalo aku ada terhutang korang..tuntut la ye..
aku manusia biasa,,kdg2 terlupe la..
aku nak mintak sori if aku ada terkasar bahasa kat korg ke..
terkata sikit2 ke..huhu..
sori sangat2 ye guys...
Lastly,, lets pray 4 our success ya..
semoga kita berjaya mencapai ape yang kite impikan..
dun broke our parents hope..
dun play2 ya..study10x...
Good luck everyone..

2 comments:

AHMAD KAMAL B JANUDDIN @ IBRAHIM said...

good luck.. smoga kejayaan bersama kalian.. :)

misz FaTiN said...

tq 4 d'wishes..=)