Tuesday, June 23, 2009

~shopping~

last weakend,aku g shopping kat JJ 2 kali wor...
berturut2 2ari...huhu
1st time i'm alone..
n the nexday wif my kazen..
ekceli..mase yang aku g sowang 2..
aku g amek ubat nenek kat hospital..
after dat, b4 balik 2..aku singgah la JJ..hoho
time 2 ada la jgk money ckt..2 yang boleh b'shopping..huhu
ni yang aku nak share ape yg aku beli on dat day..=p
all dis less then rm5o..caye x?..huhu

mase kuar ngan kazen aku 2..
kami kuar dalam kul 4..dalam kul9 baru smpai uma blk..huhu..
mula2 kami g Mahkota Parade dulu..
then baru g JJ..
kami byk ber'window shopping' je..
ape yang berkenan di hati..baru beli..huhu..
ermm..ikut kan hati ni..sume bende nak beli..
tp t'pakse la tahan2 ckt coz duit xbanyak..huhu..
almaklumlah..study lagi la kate kan..hoho...
kazen aku 2..byk la jgk die beli..da keje xpe la kn..
so, if aku da keje nnt..
aku nak beli macam2 la..seronoknye dpt ape yang kite nak..hehe...=)
Di sebabkan baju dalam almari ku semakin b'kuang..
so aku beli la bju seperti kt bwh ni..

ni je yg t'mampu wat mase skng..hoho..=p

3 comments:

aDaFie_sAaDaH said...

shopping2~
adoi~
ngah kring~
aku pun nak shopping~
ngeeeeeee~

kimarejha said...

lawa tsshrt kt atas yg sblh beg 2

misz FaTiN said...

saadah :
jd la sprti ku..kering2 pn g shopping...
bli la yg t'mampu saje..
xpn wndow shopping je..best 2..huhu..

ajar :
lawa ea?..tq2..huhu..