Thursday, April 14, 2011

Kaki Novel : Syurga Di Hati

Assalamualaikum
Selamat sejahtera myLOVELY readers!!

Hye korang,, dalam kesibukan yang melanda sekarang..
(Exam semakin hampir,, report thesis perlu disiapkan dgn cepat)
fatin sempat lagi baca novel tau..hehe..
dan sempat update blog nak share dengan korang..
terharu tak?.. ayat poyo di situ..huhu
novel kali ni ialah novel terbitan Alaf21..


 Novel ni,, boleh tahanlah.. tapi tak terkesan sangat di hati fatin.
sebab novel ni tak sedih sangat..hehehe..
Novel ni tak berat sangat jalan ceritanya..
Cepat dan padat.. Tidak berbelit-belit.
Sesuai untuk semua lapisan masyarakat,, terutamanya muda-mudi..huhu..
apa yang fatin dapat dari novel ni ialah,, kita janganlah terlalu EGO!!!
Selidik dulu sebelum menjatuhkan hukuman kepada seseorang itu..
Lagi satu,, kawin muda banyak halangan dan dugaan nya..
So,, fikir-fikirlah sebelum membuat keputusan..peace.. :)

Kat sini fatin ada capture sinopsis novel SYURGA di HATI

Enjoy ur reading kepada kaki novel sekalian!!
Till then,,
^_^

p/s : even sekarang fatin dah jarang berblogging,, korang jangan lupakan fatin ya.. =_='

15 comments:

forever love said...

huhuhu.. kalo atq baca novel tue.. mesti lagi mantap atq ny entry pasal ego tue

ejulz said...

macam penah je tgk buku ni.. heHe..

Siapa agaknya ek?.. heHe "Mana lebih kebudak-budakan?? Kanak2 @ org dewasa? "

Miss Meen said...

Wah tajuknya amat memikat hati nak baca
tQ inf0 yer Fatin ^_^

fyna said...

jom singgah belog fyna.
ade segmen.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

zahidah dihaz said...

lama dah tak baca novel....kat rumah ada empat novel sedang menanti untuk dibaca....


New Entry: TAMRA THE ISLAND

Raji berkata said...

boleh gak nih slalu boring2 skang xD
nk beli novel byk2 lah nnti

bantalbucuk said...

suka betul fatin baca novel kan.. :)

Faten Rosli said...

forever love : hehe.. akak tak reti sgt nak review2 ni..huhu.. ;p

Faten Rosli said...

ejulz : tgk je ke?.. baca x ke?..huhu..

Faten Rosli said...

Miss Meen : Welkem.. sila lah try baca.. boleh thn gak cite dia.. :)

Faten Rosli said...

zahidah dihaz : ada 4?..nak pinjam bule?..huhu

Faten Rosli said...

Raji berkata : belilah byk2.. nnt bole fatin pinjam..huhu..;p

Faten Rosli said...

bantalbucuk : hobi sampingan..hehe.. :))

forever love said...

hahaha.. takpe2..

Scha Aryana said...

scha baru je abis bace novel ni pagi tadi.. ni habis kali kedua dah.. ^^