Saturday, November 19, 2011

My WONDERFUL day

Assalamualaikum
Selamat Sejahtera myLOVELY readers

Hye my dear bloggers frenz.. Yeaahhh.. Fatin datang update blog lagi..hehe.. Korang perasan tak,, sejak dua menjak ni,, fatin hanya update blog sebulan sekali je.. Teruk betulkan.. Tapi fatin tau tak ada orang kesah pun.. So,, its okeylah if fatin tak update pun.. hehe.. Yang ruginye fatin,, bila tak update,, visitor kurang. Bila visitor kurang,, gaji yang diberi oleh Mr. Nuff pun kurang la.. Sadis betul kan.. huhu..

So,, alang-alang macam banyak masa nak update blog,, fatin nak SHARElah dengan korang tentang keGEMBIRAAN fatin masa convo kelmarin..(even cerita ni dah agak basi..hehe..) Bahagia rasa bila dah CONVO ni..hehe.. Maka dengan ini,, sah lah fatin menjadi ALUMNI UiTM..

Fatin tak nak banyak membebel lagi,, fatin just nak share sedikit pic masa convo dengan korang.. Picture will tell how much I happy on that day.. ^_^

Date : 27/10/11
Time : 2.00 pm
Place : Dewan Agong Tuanku Canselor, UiTM, Shah Alam





note : Akhirnya berjaya juga aku menggengam segulung ijazah

Till Then
^_^

12 comments:

farhana fuad said...

da lame xbace blog cik..saje2 bukak skali tgk mmg br update rini kn hehe...sume gmba cntik2! eventho' its already late, stil wan 2 say slamat mnjadi alumni uitm! <3..

Anastasia said...

Congratulation Fatin.. Tak sabar nak convo jugaa.. :)

bantalbucuk said...

congrats fatin..! :p

AHMAD KAMAL B JANUDDIN @ IBRAHIM said...

tahniah yea... :) make ure mum happy & proud :)

MaryaYusof said...

Congratulations Fatin! Sy pun Alumni UiTM jgk =)

Yasmin Aris ♥ said...

Tahniahh kakk !!

Muna said...

http://dumbdiary54.blogspot.com/
Follow Me :')
btw , Tahniah Akk :D

Faten Rosli said...

fana fuad:
tahniah kat awak juga.. tp yg seih dah abes study ni,, kita dah jarang bersua.. rindu kat awak2 semua.. -_-

Faten Rosli said...

Anastasia :
Sabar ye.. tak lama lagi tercapai la tue.. :)

Faten Rosli said...

bantalbucuk :
tengs ika.. :)

AHMAD KAMAL B JANUDDIN @ IBRAHIM :
terima kasih kamak.. sy akn selalu gembirakan hati mymum..insyaallah.

Faten Rosli said...

MaryaYusof :
tengs.. sama alumni UITM ye.. leh wat gathering..hehe.. :)

Faten Rosli said...

Yasmin Aris :
Terima kasih awak.. :)

Muna :
tengs ya.. ada kesempatan, sy akn jejaki blog awk.. ^_^