Tuesday, January 10, 2012

New BUDDies

Assalamualaikum
Selamat Sejahtera semua.

Selamat Tahun Baru 2012

Even sekarang dah 10hb,, fatin still nak wish HNY kepada semua yang sudi datang jenguk2 blog fatin yang semakin suram ini.. kesian dekat blog kesayangan fatin ini.. wait ya dear.. I'll try my best to make u brighten again!!!!!

Ekceli ingat bila dah kerja,, dah ada internet kat rumah,, fatin bolehlah mengaktifkan diri di blog.. tetapi,, ini cuma tinggal angan2 saja.. Kerja menjadikan penghalang semuanya. Masa semakin kurang untuk bersosial.. ternyata,, kehidupan bekerja sangat berbeza dengan kehidupan masa belajar dulu..
Really miss my student LIVE..
Apa-apa pun,, yang berlalu,, biarlah berlalu dan menjadi memori yang terindah..

Now,, fatin nak share dengan korang tenatang TEMAN BARU fatin..
Alhamdulillah.. I got that things..
Tak sangka,, apa yang fatin angan2 kan menjadi kenyataan..
TERIMA KASIH MAK,,
kerna,, membantu atin merealisasikan angan2 itu..hehe

At the end of 2011,,
fatin telah mendapat new baby..
tadaaaaa....
really LUV it..

While at the opening of 2012,,
I got this!!
zoommmmmm....
I work at KFC,, but I got MCD..
huhu...

So,, sekarang ini,, merekalah peneman fatin ke mana fatin PERGI..
tapi,, fatin akan berasa bertambah teruja bila dapat bertemu kawan2 study dulu..
Kami boleh berjalan-jalan bersama dan merakam segala detik manis bersama..
Really miss all my frenz!!!

Mood : HAPPY


p/s : sekarang dah ada tanggungan,, kenalah berjimat-cermat..hehe


5 comments:

eT said...

mmg beza study ngan kerja...depan2 lg byk cabaran kene tempuh...
terus pandang ke depan...jgn pusing belakang...hehe

Puan Besar Shag Yahaya said...

Wow! Berapa angkat Nikon tu Fatin sayam ? Hehe. Siap dapat MCD sekali haa~ :DD

Faten Rosli said...

kak et :
ok.. fatin will never turn back..
hope sume nye akak baek2 saja..:)

Faten Rosli said...

Shag Yahaya :
Angkat Nikon tu satu je.hehe..
nak angkat dua xmampu la plk..hehe.. ;p

haffizmohdnoor said...

untungla dapat macam2.. hehe :)