Thursday, October 14, 2010

.:10.10.10:.

Salam Readers..
10.10.10??..
tarikh yang sangat best sekali,, rite?
dan tarikh yang best ni jatuh pada hari ahad,,
so,, on that day,, sangat ramai orang buat wedding..
termasuklah mykazen's frenz..
Sis Hana
Disebabkan mykazen ni tak tahu sangat jalan nak pergi wedding 2,,
dia jemput la fatin menjadi jurupandu die..huhu..bajet pandai sangat jalan..^_^
so,, fatin pun folo la die pergi Titiwangsa,,
memeriahkan majlis Sis Hana.. ^_^

For that wedding,,
Theme die,, White and Red
so nice,, nampak sangat meriah..

so,, let's check it out...

Majlis Perkahwinan
Hanaliza & Izwan Syah
Date : 10.10.10
Venue : Titiwangsa

Prince & Princess berarak naek kereta 2..nice..^_^

Sis Hana with her husband.
Putih itu suci ^_^

Mykazen with her frenz

Its me,, saja menggedikkan diri..huhu..

Tak dapat naek,, dok senelah pun jadi lah..huhu

lets go home..
after ber'klik2' sana sini..huhu

 To Sis Hana,,
Selamat Pengantin Baru,,
Semoga Berbahagia Selalu,,
May Allah blessed both of U..

p/s : Today 14/10 sudah,, fatin baru nak update cerita 10/10/10..huhu.. I'm so bz dis week test n assignment sangat la banyak.. ni pun,, curi2 masa meng'update'..huhu..

Weken ni, nak balik melaka,, tapi bila dengar eksident 10/10/10,, rasa cuak la jugak nak balik nanti.. Kawan2 doakan fatin baik2 saja ya.. ^_^

11 comments:

azieda razak said...

tarikh yg sgt bes...
kamu bila lagi nak naik pelamin???




meh la join kontes kita...
"cuti-cuti kontes"

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

bestnye naik merce tu . n buat kat titiwangsa. nice ! :)

Dye Kronniesar said...

wahhh.chantek kete...nak jugak.hadiah kawen sis hana ker tue?

E.d.Y said...

cantiknya tema merah putih...

Nesa Wazir said...

ow-rse nk kawin plk:P

misz FaTiN said...

azieda : fatin lama lg la.. mybe 17.17.17 pula..ada ke?..huhu

misz FaTiN said...

Nur-Za : best kan... fatin pun mcm teringin..huhu.. (nakal nya fatin ni..huhu..:p)

misz FaTiN said...

Dye Kronniesar : keta je ke cntik?.. modelnye x?..huhu. erm,, xpasti la pula merce 2 adiah ke x..huhu..^_^

misz FaTiN said...

edy : cantik kan... tapi fatin take picha xde la sehebat edy.. klu edy amek mst lg lawa..

misz FaTiN said...

Nesa wazir : klu da rase 2,, p la kawin..huhu.. ^_^

Umie Nadhirah said...

triple 10 !!