Thursday, June 16, 2011

Hajat TERCAPAI

Assalamualaikum
Selamat Sejahtera myLOVELY readers..

Fatin just nak share some experience fatin masa weken baru nie..
Hari ahad hari tue,, fatin pergi ke genting lagi..
Kali ini,, fatin pergi ikut rombongan Cik Kiah pula..
Kawan mak yang anjurkan..
Kali ni, fatin rasa sangat puas kot pergi genting..
Coz fatin dapat naik semua game OUTDOOR..

Game yang paling best gila..
Ialah SPACE SHOOT..
Fatin rasa,, kalau pergi genting tak naik SPACE SHOOT,,
rasa macam rugi je..hoho..
macam masa fatin pergi last year.. 
rasa tak puas coz tak dapat naek space shoot.. [HERE]


Ini aksi ketika naik PERMAINAN tercabut nyawa sekejab..
Sangat DAHSYAT.. tapi still tersenyum riang masa turun tue..hoho..


note : korang yang pergi GENTING nanti,,
jangan lupa naik SPACE SHOOT ya..

Till then
^_^

9 comments:

Eazy Izzuddin said...

aaa...
dah lama tak naik benda tu hehe
xD
best!

msredcheesecake said...

Cik faten,
Baru tengok da gigil...hehe....pernah naik corkscrew je kt genting...

aLieF si Muncung ManiS said...

saya naik time fun fair kat kelantan hari tu je..kat genting tak naik gi..selalu tak sempat gi..huhu

bantalbucuk said...

diorang cakap takut gile naik benda tu fatin..macam nak teraut jantung..huhu..kita pon tak pernah sampai lagi kat genting ni.. :(

SheyPull said...

wah best nye ka n best klau boleh ikut~


folow blog nie..:)


JOM singgah blog saya nak...Benci r aku dokter tu...ubat? lagi la

Alia Natasha said...

nak main jugakkk . grrrrrr

cx's said...

wah! seronoknye.. tk pernah pegi genting. ehhe kesian kat aye kaN? hehe

ASaDa RyutaRo said...

hoho.. mmg super best lah. belum pernah try lagi yang ni. act genting pun saya belum pernah sampai. hahaha..

pergi Dream Park kat sini dlu, tak main pulak space shoot ni. huhu..

Anastasia said...

tak berani nak naek.gayatt.. ^_^