Wednesday, June 15, 2011

Muvee time : Kung Fu Panda 2 (3D)

Assalamualaikum
Selamat Sejahtera myLOVELY readers..

Long times no news..
Sekarang fatin dah tak ada sumber untuk on9..
Dah apply STREMIX lama dah,, tapi sampai sekarang dia tak pasang..
Itu yang dah jarang mengupdate blog..
Sadiskan nasib blog fatin yang kesepian sekarang..hoho..
Ekceli,, banyak cerita fatin nak kongsi dengan korang.. tapi banyak yang dah basi..
so terpaksa fatin abaikan jelah..

So,, untuk entry pembukaan setelah lama tidak berUPDATE..
Fatin just nak review sikit tentang cerita yang sangat CUTE ni..
KUNGFU PANDA 2

Cerita ni sangat KELAKAR kot..Lawak2 je aksi si Panda ni..
PANDA tue sangat comel.. rasa macam nak cubit-cubit je dia..huhu
Fatin tengok cerita ni with mylittle kazen - TASHA
(Kena paksa rela dengan itu budak kecil..hoho..)
Nasib baeklah cerita ni best.. tak adalah rasa rugi tengok yang 3D ni.

Cerita ini adalah kesinambungan dari Kung Fu Panda 1.. Dalam cerita ini,, Panda cute atau namanya Po,, telah mendapat tahu asal usulnya.. Masa cerita yang 1st dulu,, mesti kita rasa pelik macam mana si Po ini,, mempunyai ayah seekor angsa. Padahal Po ni adalah Panda. So dalam Kung Fu Panda 2 ni,, Po dapat tahu dirinya yang sebenar dengan menggunakan kuasa KEHARMONIAN DALAMAN.. Dengan kuasa ini,, dia dapat bayangan tentang masa lampaunya ketika dia berada di tempat asalnya.. Setelah itu,, barulah Po dapat menewaskan Merak yang angkuh.

Rate : 4 stars..

Tontonlah yang 3D.. Sangat best..
Till Then
^_^


3 comments:

NOOR FATIN said...

tak tgk lagi..waaa

sergeant keroro said...

tak dapat nak tengok, ganu xde wayang. lau ada jauh!!

huhu T.T

msredcheesecake said...

cik fatin,
nak bawak anak tengok tapi mr bf asik bz jer....