Wednesday, January 11, 2012

Mari BERSELAM

Assalamualaikum
Selamat Sejahtera myLOVELY readers..

Hye kalian.. Inilah fatin,, sekali sudah update. jadi ketagihlah pula nak update blog selalu..hehe.. Now,, fatin nak share dengan korang tentang tempat pelancongan baru kat melaka ni.. Dulu fatin pernah share tentang tempat pelancongan di Melaka di enty INI dan INI dan INI masa fatin jadi tourist guide kepada member2 fatin dulu.

So,, hari ni fatin share tempat baru pula iaitu MUZIUM KAPA SELAM, Melaka. Tempat ini baru sahaja dibuka, banyak lagi benda yang kurang di situ. Yang ada cumalah seketul KAPAL SELAM lama. tapi,, fatin yakin,, pasti tempat ini akan menjadi tempat tumpuan pelancong di masa mendatang.

LOKASI : Area Pantai Klebang, Melaka.

Let's see d'pictures





So,, Marilah melawat MELAKA..
Melawat MELAKA bererti melawat MALAYSIA..

Till then,,
^_^

5 comments:

eT said...

okeh...tunggu akak datang yer..hehe

MaryaYusof said...

Melaka mmg the best place for tourism... dulu 5 thn bljr di Melaka... walaupun panas tp mmg seronok berjln2 kat sana... muzium ni tak pernah pergi, lalu je ...hehee... maybe nnt boleh pergi bile balik sok...erm...

MaryaYusof said...

I follow here dear ;)

Anastasia said...

jadi tourist guide sy bole. :)) heee :D

- said...

Latest News Updates Bollywood, Hollywood, Dating & Fashion
Online Bollywood News and Reviews
http://www.onlinebollywood.net/