Tuesday, August 24, 2010

100th post,, n 100th follower

Salam 14 Ramadhan,
hari ini adalah bukan en3 biasa ye kawan2,,
tapi luar biasa..ala2 special gitu..huhu
Finally,,fatin berjumpa juga dengan post fatin yang ke-100..yeay!!..
tak sangka,, pejam celik- pejam celik,, 
dah 100 post yg fatin publishkan..bangga tue..huhu
dan paling magic sekali hari ini ialah,,
fatin bukan sahaja dapat publishkan en3 yang ke-100,,
but,, pada hari ini juga fatin dah dapat 100th follower..tlg beri tepukan ye..huhu
orang lain dah beratus2 follower dah,, fatin baru je dapat.. tu pon nak kecoh!!
ekceli,, fatin bukan nak kecoh,, cuma fatin saja je nak share rasa happy fatin ngn u'ols sume..
yela,, blog fatin bukannye best sangat,, cerita biasa2 je..
nothing special,, but u'ols sudi follow juga..
terasa macam,, wah terharunya,,
ada juga org yg sudi terima cara fatin..
TQ guys.. Luv u..^_^

so,, dikesempatan ini,,
fatin nak mengucapkan jutaan terima kasih,,
kepada u'ols semua yang sudi mem'follow' fatin..
Jasamu fatin hargai...^_^


sebagai tanda penghargaan fatin kat u'ols..
fatin nak bagi u'ols award la..
please accept myaward yg tak seberapa ni ya..

if u'ols rajinlah kan,,
pliz comment about myblog ya..
maybe with ur idea,, fatin boleh memperbaiki kelemahan blog fatin ni..
myblog is not perfect!!

6 comments:

nurathirahkaman said...

tahniah tahniah....
follow

zBz said...

congrats ^_^

mier@merr said...

oke dah la ni... :) blog me pun bese2 saje :)

Ariff Budiman said...

Salam Fatin yang ceria. Tahniah telah menghasilkan sebanyak 100 entry. Bukan senang ya nak menulis. Tahniah juga telah mendapat 100 orang pengikut setia

E.d.Y said...

wah..nombor baik tu...teruskan berblog

misz FaTiN said...

to all myfrez :
TQ support me.. fatin akan terus memperbaiki kelemahan blog fatin ni dr masa ke masa..

keep support me ya..^_^