Friday, August 20, 2010

Dua ringgit je??.. Boleh percaya ke??

salam ramadhan ke-10,,
Hai kawan2,,nak dengar cerita tak??..
tapi jangan jeles tau...hehe..
Hari ni kan,, harga makanan berbuka fatin hanya RM2 sahaja..
percaya x?..percayalah...(ala2 lagu CT)..huhu..
Fatin bukan beli kat bazar tau,,
Fatin makan kat kedai makan lagi tue..
lauk dia pun sedap tau..nyummy..nyummy..nyummy..
Murah tak??..
Fatin pun agak terkejutlah dengan harga tue..
tak sangka betul...(",)

sampai kedai 2,,kami pun Q untuk membuat bayaran

warganegara M'sia je boleh makan kat sini..jgn lupa bawa IC semasa pembayaran

ni bukti pembelian ya..percaya x sekarang??hehe..
..Kedai Malaysia Negaraku..

ini suasana kedai die,, masa ni awal lagi.. so,,tak ramai org lagi..

then,, kena Q lg untuk amek makanan..

kaunter makanan.. makan dlm tray ye,,mcm kat Dewan Makan sekolah dulu..huhu

inilah makanan RM2,, ada ayam,, sayur,, sambal belacan + timun,, n air Coke..
banyakan??.. RM2 je tau...sodap..^_^

 
sambil tunggu waktu berbuka,, posing2 la..hehe..

smile..^_^



info kedai:-
venue : Pusat Komersial Sk7,Shah Alam
sebelah balai polis Sk7..

note : sabtu dan ahad ni,, fatin ada test.. doakan ye..TQ.. ^_^

13 comments:

rome said...

murah gler!!!!!..sesuai untuk remaja dan mereka yang sewaktu dgnnya..huuhuhu..good entry!

misz FaTiN said...

betol2 mmg sesuai untk student..
if family yg rmi pun sesuai gk..
msa pegi 2,, ramai gak yg dtg ngn family2 mereka..:)

TQ..

creativeheart said...

mmg best...
nk makan cm 2 jgk....

misz FaTiN said...

creativeheart : nak mkn camtu,, dtg la sk7, s.alam..huhu

ataicha said...

murahnya... cam tak percaya pun ada.. :p

misz FaTiN said...

ataicha : jgn x percaye.. percaya la...ni bkn tipu tau...hehe..^_^

atie said...

Fatin.. kakt nak minta izin amik n3 leh? macam tak caye jer RM2.. klau boleh fatin bagitau kat chatbox akak ekk

misz FaTiN said...

sis atie,, if nak dtg situ.. boleh la belanja fatin sekali.. murah je rm2..hehe..:p

a_ad said...

ni baru betul2 murah :D


kedai ni beroperasi pada musim ramadhan ja la... :D

ASaDa RyutaRo said...

hOoo.. sangat lah dapat berjimat time bulan puasa klu camni.. huhu..

gud luck exam!

E.d.Y said...

murahnyeee

misz FaTiN said...

a_ad : tau xpe..huhu.. yang pasal die beroperasi pada bulan ramadhan je tue,, xtau la saya.. mungkin kot..

misz FaTiN said...

asada : xde maknanye berjimat.. kalau yang dok dekat2 situ n ada transport bole la berjimat..

edy : meh la dtg makan kat situ..huhu..=p