Monday, August 2, 2010

Nite photoshoot

Hye dear frenz,, semenjak fatin da masuk sem baru nie.. da jarang2 tgk muvee.. dulu mase industrial training,, every week pergi tengok muvee..so,, boleh la buat preview dekat awak2 semua tentang muvee2 baru.. now,, mase xmengizinkan lah.. lagipun,, sekarang ni da tak ada transport untuk pergi jalan2.. sem lepas2 ada motor,, boleh la juge berjalan2,, tapi sem ni ada kaki je.. pergi class pun,, jalan kaki je sekarang.. Fuhh,, amat meletihkan.. Kesian saya kan??..hehe..(melalut sudah di situ..huhu..)

Berbalik pada title tadi,, 'nite photoshoot'.. photoshoot la sangatkan..hehe.. macam lawak je title yang fatin gunakan..hehe.. Ekceli,, saja2 je letak title tue..huhu.. Just want to share,, even da jarang pergi tengok muvee,, kadang2 tue,, saya pergi la juge if ada org nak tolong bawakan..hehe.. On last Friday nite,, fatin pergi tengok muvee with him.. Kami tengok cite PREDATOR..  It is a good muvee.. I like..^_^

So,, kepada sesiapa yg suka an action muvee,, jgn lepaskan peluang pi tonton cite ni..huhu..



After da abes tengok muvee tue,, saya pun ber'photoshoot' la.. Tidak sah kalau saya keluar berjalan2,, tidak ber'posing'.. bajet mcm cun sgt je..huhu..=p





dipaksa bergambar..haha..=p

mood : hepi on dat day..hehe^_^
but now,, arghh,,serabutnye!! Lab report nak kene siapkan,, nekweek banyak test..
  

4 comments:

E.d.Y said...

best ke cite tu??org cakap indah kabar dari rupe

misz FaTiN said...

ok la cite 2.. not too bad..
fatin bg 8/10 utk cite ni..
ending die pun menarik.. we cant expect it will be happen.. fatin fikir laen,, tp laen yg jadi..

Ridhuan said...

kt mane ni? kalerful je..

misz FaTiN said...

kat sunway pyramid.. (",)