Wednesday, July 14, 2010

bEbas,, but no realy la..

Hi blogger frenz,,sorilah lama tak update blog.. sekarang dah makin busy la..saya baru saje habis indutrial training last friday..so,, last week saya sibuk menyiapkan report untuk dihantar ke bos..but now,,I'm free from go to work everyday..huhu..I got freedom.. yess! ^_^ tapi,, tak la sangat free kerana saya terus kene masuk kuliah yesterday.. tak bestnye coz tak ada cuti sem.. tak dapat cuti2 malaysia..:'(
memory at MPOB
however,, masa practical tue,,saya mendapat pengalaman yg sangat menarik..staff2nye semua baik2 belaka.. its like 1family in 1company.. love that place.. ^_^

then,, sebelum memulakan kehidupan sebagai pelajar semula,, saya menghabiskan weken saya dirumah.. on last Saturday,, saya pergi tengok wayang lagi.. sekarang dah jadi kaki wayang tau..huhu.. saya pergi tengok cerita ZOO with mymum, pakcik, makcik and kazen2.. cerita ni ok la,, sesuai untuk tontonan semua lapisan masyarakat.. huhu.. cerita ni kelakar,, sape2 yang nak bergelak tawa,, silalah menonton ya.. ^_^

nota kaki : ekceli byk picha yang nak di share,, tapi,, tenet tak lajulah.. so,, tak dapatlah saya nak ber'blogwalking' selalu.. maaf ya kawan2.. bila tenet laju,, saya ziarah kalian ya..^_^


2 comments:

E.d.Y said...

mesti seronok dah hbs practical kan?

misz FaTiN said...

edy : sgt la seronok.. free je rase..huhu