Monday, July 5, 2010

Kegembiraan Melepasi Rintangan

Kamilah juara...huhu..^_^
hi myblogger frenz,,
tonite,, saya nak share kegembiraan saya with u'ols
Sekarang ni,, saya berasa sangat teruja 
coz telah dinobatkan sebagai TOP5
tak sangka gile beb boleh menang,,tekejut beruk aku..huhu
Kat bawah ni,, Picha yang aku pertandingkan adalah ;


Aku tak sangka betol boleh menang kot...
mana tak nye,, ramai kot peserta contest Asada ni..
Picha mereka pun,, semua nya lawa2 belaka..
Maybe,, ni la tuah aku untuk kali ni..
Bak kata orang,,
Tuah ayam, nampak dikaki,,
Tuah manusia,, nampak di gambar..haha..
betol tak?? =p

So,, kat sini saya nak mengucapkan jutaan Terima Kasih
kepada penganjur contest : ASADa dan para juri
laen kali buatlah contest lagi..kompem fatin join..huhu
yang telah memilih picha saya sebagai TOP5..^_^
saya juga nak ucapkan Trimas
kepada cameraman picha ini-Siti
Caya la siti,,pandai kamu snap picha.
dan juga kepada model2 dalam picha ni..
hot la korang..huhu
TQ kepada semua yang terlibat..

P/S : kalau nak tengok Juara contest ni,, moh la kamu ke Blog Asada .. ^_^


15 comments:

eT said...

wahh..bestnyer..congratz...
kalo ada gambar akak kompem juara..hehe

misz FaTiN said...

kak et : TQ.. tp,, yg statement baris ke2 tue,, xtau la leh caye ke x..hehe..=P

Loyar Lawa said...

wahhhh tahniah menang

nisya said...

tahniah :)

Nana said...

tahniah!!! hehe bez kan dpt adiah heheh

misz FaTiN said...

loyar lawa : TQ..:)

misz FaTiN said...

nisha : TQ deaar..:)

misz FaTiN said...

nana : mmg seronok sgt..xsbr nak tgk dapat adiah ape..huhu..

E.d.Y said...

tahniah2..mmg smart gamba ni

misz FaTiN said...

edy : tQ,, tapi gambar fatin xda la sehebat pic2 kamu..

ASaDa RyutaRo said...

uit.. uit.. nak alamat.. nk pos adiah.. =P

congrats lagi~

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

ctikk seyh pic neyh...
ktne neyh?..
besh2...=))

btw..sudi2 la folow blog sy ae..tq!

http://owlkieranaa.blogspot.com/

misz FaTiN said...

asada : sampai hati t'lepas pndng email yg sy bg.. saya da send awl da alamat 2 tau..

misz FaTiN said...

ctiey : tq :)
pic ni mase kami hiking kat broga hill.. kat semenyih..

ASaDa RyutaRo said...

hahaha.. sorry2.. dah tulis dah, minggu ni member pos kan.. tunggu sikit lagi ea.. =P