Friday, July 9, 2010

Muvee time : Twilight Eclipse

mood : happy
petang ni nak balik rumah..


semalam Eclipse start ditayangkan dekat cinema..
so,, aku pun tidak la ketinggalan pi tengok with myfrenz..
(senah, aino, siti, mira)
aku suka kat cite nie..
aku bagi 4 star for this muvee
coz,, awal2 cite ni bosan sikit..huhu..
tapi aku kesian tengok Edward tu..
kalau la aku jadi die,
 aku tak sanggup tengok Bella dengan Jacob..
Kesian Edward...-_-
tapi la kan,, ada sorang kawan aku cakap..
bace novel die lagi best dari tgk muvee je..
novel is more complete..
aku nak bace novel 2,,
tapi belum ada masa lagi..
nanti la aku bace..hehe..^_^

p/s : kalau ada sape2 yg berminat nak bace novel 2.. boleh minta kat saya..huhu


8 comments:

Cik Bucken said...

hehehe..klu i nak pinjam novel bleh ke?cmne u nk kasi..^_^

zsmy said...

wah dah tengok ke...cpt tul..

diriku said...

nice blog =]

misz FaTiN said...

cik bucken : klu u nak pinjam novel 2, bagi la email u kat i.. nnt i send novel 2,, coz die dlm bntuk pdf..

misz FaTiN said...

zsmy : erm..of course la cepat.. xsabar tgk edward..huhu..:)

misz FaTiN said...

diriku : TQ..=)

e.l.i.z.@ said...

betul²..mmg cool la edward ni *tu pasal leh jd vampire :P

xsanggup tgk bella kena peluk ngan jacob..siap kena kiss lg adoiii hancur luluh hati..bella pun 1 hal ekkekeke bila dia nk jd vampire nihhh

misz FaTiN said...

eliza : tau xpe.. geram je tgk scene 2..sedih pun ada juge..huhuhu..:)