Thursday, July 1, 2010

Award : BESTest and GREATest

morning..morning everyone!!!
hari ini,, fatin nak bagitahu semua orang yang Fatin dapat award lagi.. yeay!!
Kali ni,, award ni di beri oleh my ex-rumate.. Pa'in
Thank dear..


Untuk menjadikan award ni sah menjadi hak milik saya,,
So,, saya kenalah ikut kehendak pemberi anugerah ini..(^_^)

1. anda mesti memuji si pemberi award.
Pa'in adalah seorang yang baik,, jujur dan mudah untuk digauli.. huhu.. Peramah dan prihatin.. sebab paksa saya makan ubat masa demam..

2.sila beri award ini kepada 10 bloggers yang lain
10?? banyak tue.. nak bagi sapa ye..
cukup la 8,, nnt fatin cari lg 2 org ye..

3.anda mesti memberitahu kepada 10 blogger tadi.
orite2.. sekejab lagi saya kasi tau sama mereka semua..

4.bagaimana anda boleh digelar sebagai blog yang best, great
ermmm...macam mana ye.. saya pun tak tahu.. saya cuma meluahkan apa yang saya rasa.. Readers yang mentukan.. Peace ..hehe 


10 comments:

zsmy said...

wah tq..akan ku posst award ini n bgtau smua siape yg memberi nye....
huhuhuhu.......

misz FaTiN said...

u r welkem.. =)

farah@pa'in said...

hehe anjat owang!sbb i syg u, tu yg kene pakse mam Obat tau hehe hah yg lg 4owang tu ntah tOl ker x da dpt award..haha fOllowers byk cam xder chOice..weks!ckp jerla malas hOhohoho ';D;D

miss B said...

akuh??

misz FaTiN said...

pain : i lup u 2..huhu.. yang,, skng tgl 3 org je tau.. betol la i ckp,, meka sume da dpt award ni..huhu

misz FaTiN said...

bal : maaf,, aku tertinggal la.. sowi..skng da tag da.. nnt amek ye.. =)

Fane Davis said...

fatin,saya dah settle tag tuh..jemput lah tengo n komen sekali dua k..
blog kamu memang best!

nurayunni said...

salam singgah...

misz FaTiN said...

fane : da tgk da..(^_^) TQ visit my blog

misz FaTiN said...

nurayunni : TQ singgah..:)