Wednesday, September 1, 2010

Contest : Raya Dalam Kenangan

Salam Readers,,
Fatin nak join contest lagi..yeay..!!
Kali ni,, fatin nak join contest raya..
tinggal lagi seminggu lebih sikit je nak raya..
tak sabar nak raya..hehe..^_^
nanti mesti dapat duit raya..hehehe
macam budak kicik je kan..whatever..huhu

Contest Raya Dalam Kenangan ni dianjurkan oleh :

..Banner Contest..

so,, fatin tak nak buang masa dah,,
sekarang fatin nak tunjuk picha raya dalam kenangan fatin..^_^

jeng..jeng..jeng..!
Tada..
:
:
:
\/
Gambar ini diabadikan pada raya tahun 2008
Waktu raya ni,, fatin pergi konvoi raya beramai2 dengan kawan-kawan sekolah dulu..
Kitorang pergi start raya dari pagi sampai malam..
so,,mak asyik call je tanya bila nak balik..hehe..
Banyak rumah yang kitorang ziarah..
Kenyang gila lah hari tue..
setiap rumah yang kitorang pergi,, mesti buatkan kami makanan macam2..
so,, terpaksalah makan untuk menjaga hati tuan rumah..huhu..
Erm.. Aktiviti konvoi mengonvoi ni,,
biasanya,, kitorang buat every year..
mungkin tahun ni fatin tidak dapat join mereka kot..
That's All..TQ..^_^

Task fatin untuk contest ni dah selesai,,
so fatin nak tag myfrenz pula;

ok..Encik Azwandy.. All Done..^_^

note : kawan laen2 nak join jom la.. Due date 4th Sept 2010

4 comments:

Azwandy Bin Muhamad said...

Salam...

Thanks ye join contest ni...

misz FaTiN said...

welkem,, hope picha fatin boleh mng..huhu..:)

E.d.Y said...

alamak..kene tag....macam menarik je contest ni

misz FaTiN said...

edy,, join tau contest ni..
picha edy kan lawa2..^_^