Tuesday, September 28, 2010

Raya datang lagi..!! Konvoi raya..

Salam readers,,
semalam punya semalam,, bila tu ye?..huhu
fatin pergi konvoi raya with mycoursemate..
seramai 14 orang yang menyertai aktiviti ini,,
so,, 3 buah kita telah membawa kami ke gombak,, cheras,, putrajaya..
Raya sakan la kami on that day,,
so tired,, as a driver balik terus fatin koma.. huhu..
aktiviti kami start pukul 9.30 am till 7.30 pm..
long journey for us that day.. ^_^
fatin tak nak cakap banyak la,,
Let's picha story our jouney,, 

Car 1 : Fatin, Fana fuad, Jijah, Mira
Car 2 : Malin, Ecah, Fariza, Fana Yonna, Liza
Car 3 : Atie, Senah, Emy, Ira, Iylia

1st house : Fana Fuad house at Taman Melati, Gombak

Kat rumah Fana,, kami sarapan

Then gerak pergi 2nd house (Malin's home) at Cheras

Sampai sana dalam pukul 12,, kami makan kuih dulu..

Then,, lunch kat situ.. See da macam kenduri tue.. huhu

Photo kenangan di sana

eh,, kenapa tiba ada lelaki ni?? Sesat kot.. huhu..

Then,, solat zohor di Masjid Putrajaya

1st time saya pergi masjid ni,, teruja la juga.. ^_^

Pastu,, ada pula orang Thailand berminat dengan kecerian kami,,
so,, mereka pun nak join kami bergambar.

Langit semakin gelap,, kami bergegas ke rumah terakhir. Rumah Senah

Here,, kami Hi-Tea pula,, kami makan Mee Sizzling

Gelagat mereka

Photo kenangan kami ^_^

Sebelum balik Shah Alam,, jalan2 di sekitar Alamanda pula.. ^_^

Thats all.
Thank you..^_^

note : makanan kami pada hari itu semuanya sedap2.. terima kasih kepada ibu2 tuan rumah kerana menyajikan kami makanan yang lazat.. nyummy..nyummy..!

hope kita dapat beraya bersama lahi ye kawan BSAC

7 comments:

fathiah said...

same la kite... best nye pegi beraya ramai2.. huhu :)

Cik Bucken said...

merihhhnyee..x meletop ke perot mkn2 je?hehe

Moh Jawab Teka-teki 18+

misz FaTiN said...

fathiah : betol..betol..betol.. konvoi raya ni mmg seronok ^_^

misz FaTiN said...

cik budken : biasalah,, beraya mst meriah.. erm,, xmeletop lg perut 2.. tapi kalau ada dinner plk ari 2,, mungkin ke'boom'.. huhu

E.d.Y said...

amboi..raya sakan nampak..huhu

sumpit said...

meriahnyer.... napa tak jemput.

salamperkenalan

JEMPUT MELAWAT
LATIHAN MENYUMPIT

misz FaTiN said...

masa 2 belum kenal sumpit lg la..huhu
arini bru kenal..
salam perkenalan^_^