Thursday, September 23, 2010

.:See U:.

Salam Readers,,
How are you today?
Hope fine,, like me ^_^
Last weken,, sehari before fatin balik Shah Alam,,
student lain,, ramai da balik U hari ahad 2,, tapi aku??
erm.. still terkedek2 berjalan2 at my hometown..huhu
bagus kan??
Fatin pergi JJ Melaka..
Activities there : window shopping and Makan2..huhu

Kami bertiga,, Me,, Mymum,, Dania

Mymum said,, dia tak pernah lagi makan steamboat,,
So,, that day fatin pun belanja makan steamboat
at SEE U, STEAMBOAT VILLAGE
best juga steamboat kat situ,,
the price is standard la.
For the soup of steamboat la kan,,
fatin lebih prefer tomyam soup rather than clear soup.
Tomyam soup best!! die ada masam2 sikit,, pedas2 sikit..huhu
sedapnya.... ^_^

At the restaurant,,
see,, Dania pun pandai makan steamboat..
khusyuk lagi tu..huhu

Love her very much.. ^_^

Gelojoh betul budak ini makan.. ^_^

Then,, after makan,,
kami pun jalan2 dalam mall 2..
tiba2,, kami jumpa orang tinggi dan rendah..
see... 0_0
ehh..ehh?? betul ke orang itu tinggi?? ke fatin yang rendah ye?


tengoklah,, dania menangis,, die takut la ngan orang2 itu.
besar sangat kot.. biasa tengok orang yang comel2 je..macam aunty dia ni..huhu
U'ols nak tahu tak charge bergambar dengan orang2 ini???
Erm... First2 fatin ingat free je,, huhu
Tapi,, after bergambar..
ada pengiring orang2 itu said;
give RM10 to them(orang2 itu)
 Tidak sangka saya,,huhu..
ingatkan bagi sumbangan ikhlas je..  ^_^

Okey lah,, I'm stop here..
Tata~

updated : nama orang tinggi : Haq Nawaz,24 Tinggi : 24.5 meter
               nama orang rendah : Ali zaman,48  Tinggi : 1.07 meter

7 comments:

Cik Bucken said...

mak aiiii tgginye manusia itu..gigantism!

eT said...

huhu...untung dia wat duit kn...
dania tu sure takut bangat...hehe..cian...

misz FaTiN said...

cik bucken : sangat tinggi.. rase die 2 mcm xstabil je..huhu..

misz FaTiN said...

kak et : mmg untung sgt.. die kan lain dr yg lain.. mmg rmi yg nak bergambr ngn die.. ^_^

E.d.Y said...

ni org yg tertinggi di dunia tu ke??

misz FaTiN said...

edy : erm.. xpasti la,, terlupa nak tnya plk ari tu.. tergamam je tgk die tinggi sgt.. huhu

Fakhrur Razi berkata said...

hohoho aku pernah tgk arituh der wat cmnih gak kt depan BB
tpi time tuh ad yg perempuan tuh tertinggi sekali..
sekali tgk best
sekali tgk lagik mcm kesian plop mereka.. mcm ad pihak yg amik untung dgn depa tuh