Tuesday, May 10, 2011

Ini yang TERAKHIR

Assalamualaikum
Selamat Sejahtera myLOVELY readers..

Lama tak berupdate myLOVELY blog yang comot-comot ni. Maaflah kepada sesiapa yang merindui blog fatin ni. Bajet macam ada je yg rindu-rinduan kat blog comot ni. HAHA. Actually semester ini sangat2 busy kot, dengan nak buat FYP nya, dengan nak test-test nya, dengan nak buat report-report nya. Arghh.. agak tekananlah juga. Nasib baik tak GILA. haha.

Dan di sini,, fatin nak mengumumkan di mana, SEMALAM adalah hari terakhir fatin EXAM. yahooo!!! Akhirnya tamat sudah kesengsaraan belajar. Sengsara ke? Teeeetttttttttttt.. huhu. Hope semalam adalah hari terakhir fatin menjawab peperiksaan dan berharap juga yang fatin akan lulus dengan cemerlang dalam peperiksaan yang terakhir ni. Lepas ni bolehlah update entry hari-hari.. dapatlah up kan traffic balik.. yeay!!!

Korang-korang yang telah men'wish' GOOD LUCK kepada fatin. Fatin ingin mengucapkan terima kasih banyak-banyak. Really appreciate it. Tak lupa juga kepada yang mendoakan kejayaan fatin. TQVM ya. Jasa korang,, hanya ALLAH yang mampu membalas.

Sebelum last,, Fatin nak ucapkan terima kasih kepada kawan-kawan BS.Applied Chemistry yang telah bersama-sama selama 3 tahun mengharungi kehidupan di kampus ni. Banyak pengalaman pahit manis kita harungi bersama. Selepas ini, kita akan membawa haluan masing-masing, hope korang tidak melupakan kenangan kita bersama tau. Tengs so much for being myfrenz. If selama ini, aku ada tersakitkan hati korang, aku ingin memohon maaf dari hujung selendang sampai hujung wadges. Aku hanya insan biasa yang tidak lekang dari terbuat salah. I'm not a perfect girl. I know sometime I didn't mean anything to u all. but just remember one thing.  I really LOVE korang!! *sedih dah ni..:( 



layan perasaan,,
till then,
=.='

note : Esok nak merempit jauh. hope selamat hendaknya. nevesnya!!


19 comments:

zuwaidah said...

semoga selamat sampai ke kampung dan happy selalu

kakchik@ella said...

MERDEKA!! Hihi.

ain revival said...

kite 1 fac laa...huhu

baru abes exam gak..:)

kim heeruul said...

suke la tu dh abis exam..hihi

OreO HitaM said...

comotnya..
btw jom race 2 tiang..

~Kirin Selama Perak~ said...

jangan lupa KSP taw bila da balik melaka.:)
hati2 merempit esok.
:)
thanks for being my fren.:)

msredcheesecake said...

Cik faten,

Lega tul rasanya da habis exam kan? Rasa nak tido straight 2hari...heheee...

Msred follow k....

bantalbucuk said...

congrats fatin sebab dah berjaya menamatkan pengajian..hehe

tak lupa juga..semoga selamat merempit esok..take care..ati2 di jalan raya..hehe ^_^

storyfromme said...

seronokkan da habis exam.merdeka!

Faten Rosli said...

zuwaidah :
tengs awak.. semoga hepi slalu juga.. :))

Faten Rosli said...

kakchik@ella :
yeah..MERDEKA..MERDEKA!!! hoho

Faten Rosli said...

ain revival :
1 fak ke?.. alamak segan la fatin dgn org yg se'fak' baca myblog..hoho.. ;p

Faten Rosli said...

kim heeruul :
of coz la suka.. boleh enjoy2.. hoho ;)

Faten Rosli said...

OreO HitaM :
comot ka?.. alamak.. kena tukar ni..

Faten Rosli said...

~Kirin Selama Perak~ :
orite.. takkan lupa la.. :)

tengs 4 being myfrenz gak..

Faten Rosli said...

msredcheesecake :
yeahhh.. u r rite.. dah dapat tido tue.. mmg tak hengat dunia..hoho

Faten Rosli said...

bantalbucuk :
tengs dear.. doakan keselamatan kita ye..neves ni.. huhu

Faten Rosli said...

storyfromme :
sgt seronok..hehe.. tak yah nak dok study sampai lebam2 lg..hehe

Syafiq Rosli said...

hehe..untg lah dah hbis kan..:)