Wednesday, May 18, 2011

Kenapalah SUSAH sangat

Assalamualaikum
Selamat Sejahtera myLOVELY readers

Alhamdulillah.. Presentation hari tue berjalan dengan lancar. Even pagi tue fatin terlambat bangun. So, terpaksalah drive dengan sangat 'SLOW'..huhu.. Nasib baik selamat sampai di fakulti. Sepatutnya, fatin presenter pertama,, tapi disebabkan kelewatan. Fatin menjadi presenter yang ke-3. Nasib baik ketua panel tak disqualified fatin. Kalau tidak,, hancur musnahlah my future..huhu.. Terima Kasih KETUA PANEL!!

Sekarang ini, fatin still lagi di Shah Alam. Menunggu kelulusan dari Project Coordinator approve my FYP report untuk di hardbound. Aduh, kenapalah susah sangat nak approve ya. Tekanan je rasa selagi report ni tak dihantar. Tak kan nak duduk Shah Alam ni lama-lama. BOSAN nya!!!



Moral of the story : 
korang jang tidur lewat if nak bangun pagi-pagi. 
Tak pun, korang tak payah tidurlah malam tue. 
So, tak adalah korang overslept. huhu.




Mood : Stress
Till then,
-_-'




16 comments:

forever love said...

SEMALAM AJK JUMPE TAKNAK.. IHIHI

bantalbucuk said...

ala..kita viva pon belum lagi fatin..lagi bosan..huhu

NOOR FATIN said...

gudluck fatin ;D

elyzatul nastaysah said...

gudluck yg..bile lek mlke ni?

kakchik@ella said...

apa2pun, kakchik doakan "All the best" utk faten.

Faten Rosli said...

forever love :
masa tue panas sgt la..
xlarat nak kuar.. SORI..

Faten Rosli said...

bantalbucuk :
owh.. yeke?.. bila viva nya?
bosan kan dok saja..aishh

Faten Rosli said...

NOOR FATIN :
tengs awak.. :)

Faten Rosli said...

elyzatul nastaysah :
tak tau lg.. once coordinator dah approve..kita balik la..

Faten Rosli said...

kakchik@ella :
tengs kakchik.. luv u la.. ^_^

msredcheesecake said...

CIK FATIN,
BOSAN KE LEPAK S ALAM?MEH LEPAK UMAH MSRED HEHEEE...LAYAN CEKODOK SAYUR NGAN AIR KOFI KACIP FATIMAH....

suha said...

dah itu tkdirnye nak terlmbat bgun,xde pe leh wat..
cik suha pon ade tkdirnye,dlm entry neh
http://suhasimplelife.blogspot.com/2011/05/gambit-datang-jumpa-cik-suha.html

Faten Rosli said...

msredcheesecake :
uma msred kat na? bole kita pegi..hahah.. ;p

Faten Rosli said...

suha :
hoho.. tu la dah takdir.. terima je la..hehe

bantalbucuk said...

tak tau lagi..prof tak tetapkan date lagi..tula..menaguk je la depan fb ni..tengok cite korea..hehe

nunui Joe said...

Semoga berjaya! :D