Wednesday, May 11, 2011

Eight itu LAPAN

Assalamualaikum
Selamat Sejahtera myLOVELY readers..

Hari ini,, fatin macam rajinlah pula nak update blog dua kalikan. Nak kes nak lepas gian sebab dah lama tak update bloglah tu. HAHA.. Malam ni just nak buat entry ucapan penghargaan buat MYCANDIES yang ke-888 (Lapan, Eight, Ba : Lapan = Bahasa Melayu, Eight = English, Ba = Mandarin. ) cantik nombor ni,, fatin suka.. ^_^


Teng buat farra_yien sebab sudi jadi follower blog comot ni. Fatin tahu blog fatin tak hebat. tengok komen pun sure korang dah tahukan,, tapi korang stil follow juga. TERIMA KASIH korang!! sebab tue lah fatin sangat hargai korang-korang yang sudi menjadi MYCANDIES. Korang memang sangat sweet macam gula-gula lah.. hehe..



luv myCANDIES
Dari 100 ke 888 hampir setahun kot..
Saya tak hebat..hoho..
till then,,
^_^



note : Shah Alam - Melaka.. Mampukah aku lakukan? 

20 comments:

nur amalina athman said...

<--bila laa nak dpt follow 888..

tahniah yerr..:)

bantalbucuk said...

wah..kita suka no 8..hehe..congrats fatin..hebat la tu.. ^_^

p/s: anda mampu lakukannya..hehe

farra_yienn said...

waawwww..thanksss...suke3......(^_^)
xsangka dpt no tu....likeee...

elyzatul nastaysah said...

yang..rempit dr shah alam ke melaka sesorang ke?take care ye~

Faten Rosli said...

nur amalina athman :
tak lama lagi je tue..:)

nwy,,TQ awk..

Faten Rosli said...

bantalbucuk :
a'eh.. sama la kita..hoho.. tak hebat la.. bese je..

Faten Rosli said...

farra_yienn :
tengs ya.. suke juga..hihi

Faten Rosli said...

elyzatul nastaysah :
yup..sensorang je.. tp mak folo blkg..hihi..

Syafiq Rosli said...

wah thnaih..:)

Misz Muffin said...

tahniah.. =)

forever love said...

blog akak best.. atq suke..

tahniah kak.. hihihi...

hati-hati ye.. naik moto erk.?

Faten Rosli said...

Syafiq Rosli :
tengs.. awak pun tahniah gak..
awak hebat.. :)

hafiz hafizol said...

lambat lagi nak sampai 888 kot.. Sob3...

Faten Rosli said...

Misz Muffin :
tengs awak.. :))

Faten Rosli said...

forever love :
tengs suke blog org.. :)

yup,, blk naek moto.. neves ni..huhu

Faten Rosli said...

hafiz hafizol :
tak pe,, usaha tangga kejayaan.. :))

forever love said...

sama-sama kak...

huhu.. jgn bawak laju sangat taw...

zuwaidah said...

bila la pulak turn kak zu nak dpt follower byk cam gini huhuhuhu
tak pe...syok tengok blog anak2, adik2, kawan2 kat sini...dpt ramai kawan tak kira usia, bangsa, jantina

kaizen said...

melaka-shah alam dkat jer....

UYC said...

terbaiikkk :)