Thursday, January 13, 2011

Aku mahu TOPUP free

Assalamualaikum,,
Selamat Sejahtera myLOVELY readers..

Pagi2 ni,, sebelum pergi kelas,, fatin nak join contest la..
Hope I'm a LUCKY person to get topup FREE..
Dapat topup free nanti,, bolehlah berGAYUT dengan MAK lama2..
Dah puas CAKAP-CAKAP dengan mak,, boleh call Incik BF sekali..
hehehehehe
^_^

tagged by : Foreverlove
Organized by : Hairil Akif

For more details, just click banner ya.

Pemenang akan ditentukan menerusi cabutan bertuah .. !!
Banya-banyak kan lah berdoa yer supaya korang dapat topup free ni ..

Hadiah Utama - Topup RM20
Hadiah Kedua - Topup RM10
Hadiah Ketiga - Topup RM5 


I wanna to tag :

Due Date : 17/1/2011



Hope I'm LUCKY,,
till then
^_^


note : Jomlah ramai2 join contest ini,, siapa TAHU anda bertuah..hehe..




  

16 comments:

forever love said...

huhu..good luck dear...

Shag said...

Good Luck, Fatin! :D

NOOR FATIN said...

thanx fatin tag saya! hehhe :)

gudluck!

Aku Bebas said...

Gud Luck :)

bantalbucuk said...

thanks fatin sebab tag kita..nanti kita buat eh..n gud luck..! :D

E.d.Y said...

good luck..semoga dpt topup tu

misz FaTiN said...

foreverlove : tengs wish me luck dear.. :)

misz FaTiN said...

Shag : tengs shag.. jom join skali ye.. :)

misz FaTiN said...

noor fatin : welkem..

u r welkem.. :)

forever love said...

ur most welkem dear

misz FaTiN said...

aku bebas : terima kasih.. ^_^

misz FaTiN said...

bantalbucuk : u r welkem.. join jgn xjoin..hehe.. ;p

tengs wish me luck.. :)

misz FaTiN said...

E.d.y : edy xnk bg fatin toup pula ke?..hehe.. ;p

Cik Shag said...

Wahhh~ Shag lupa =.=' Entah di terima ke tak penyertaan Shag tu. Sebab dia tak cakap pulak waktu. Hanya tarikh je. Cuak. Adoi adoi~

http://shagcomot.blogspot.com/2011/01/aku-mahu-topup-free.html

Mfs said...

gudluck!! =)

Raji berkata said...

I want free top up too ;D