Thursday, January 27, 2011

WoW

Assalamualaikum,,
Selamat Sejahtera myLOVELY readers..

Last weken, fatin ada join program WoW anjuran UiTM
WoW is refer to World of Work
Program ni adalah bertujuan untuk mempersiapkan diri kita untuk hadapi temuduga..
Ia juga mengajar kita cara mencari kerja berdasarkan minat kita.
so,, tak adalah kita tersilap pilih kerja.
so, bila kerja yang kita dapat adalah pilihan hati dan minat kita,
kita tak lah bosan dan berasa malas untuk bekerja..
ye tak??.. hehe..
al-maklumlah,, fatin kan student tahun akhir, so kenalah belajar ini semua..
terpaksakan korbankan hari cuti (sabtu-ahad)

Seronok join program ni, dapat beg laptop free, makanan free, fail free
^_^

Aktiviti dalam kumpulan

My groups bersama salah seorang fasilitator from LJMU

I with Mdm Deb

note : kos seorang peserta bagi program ini adalah RM 10,000.
Program ini terhad kepada 100 orang yang bertuah.. hehe..
^_^


Till then..


p/s : Fatin nak balik melaka hari ni,, SELAMAT BERCUTI kawan-kawan..
p/s/s : kepada yang tak bercuti jangan JELES ya..hehe


26 comments:

nelly said...

wah ..mesti besh kan ?

garfield88_aini said...

study elok2 ye... sy skrg study kt Melaka tau...=)

Schajar McFlurry said...

w0w...! mmg wow larh...

seronok nyer bile dah final year.. sy nie tak ta0 bile nak final year.. =)

forever love said...

wow..die bertuah la tue..hehehhe..dpt beg lappy free tue yg best tue..

balik melaka hati-hati k...jgn lupe ole2 dari sana..

ejulz said...

woW! kirim salam kat lecturer tu ek.. heHe

padle said...

aku pon cuti gak!!slamat bercuti walaupon lpas cuti test ngan esaimen belambak!

Lovely Bella said...

dulu time aku blaja tak dela bende2 camni.. adeh.. hehehe terase diri ku dah tua.. :)

bantalbucuk said...

macam best je fatin program ni..untungla fatin..huhu

NUR AMALIANA said...

boleh tau x..ni kt uitm mn erk?

Anonymous said...

awok..sy nk pic wow ny..haha..=D

Raji berkata said...

woahhhh 10 ribu ringgit nyer program ah..
kalau mntk tukar cash boleh x kalau xnk pergi?
huahua

Puan Besar Shag Yahaya said...

Pergh~ Mahal tu program neh. Boleh buat DP kereta dah :P

misz FaTiN said...

nelly : best.. byk info dpt.. tp ngantok la juga time ptg2 sikit..huhu..;p

misz FaTiN said...

garfield88_aini : study kat melaka tue,, kat mana ye?

misz FaTiN said...

Schajar McFlurry : seronok,, memang seronok coz tak lama lagi nak abes belajar. tp, buzy la final sem ni. sibuk dgn projek

misz FaTiN said...

forever love : bertuah la juga..huhu

fatin da slmt sampai mlk. da siap pi jalan2 lg..hehe.. ^_^

misz FaTiN said...

ejulz : nape? suka dia ka?

misz FaTiN said...

padle : a'ah la.. lepas cuti test n assignment banyak menanti.. adoi..

misz FaTiN said...

lovely bella : benda ni baru 1st time di adakan. kira ni pilot projek la

misz FaTiN said...

bantalbucuk : untung la juga. hehe.. :)

misz FaTiN said...

nur amaliana : uitm shah alam.. nape ye?

misz FaTiN said...

Anonymous : erm.. ni sape ek?

misz FaTiN said...

Raji : Pengelola program ni yg cakp cos die rm10000 sorang.

of coz la tak boleh tukar cash..huhu

misz FaTiN said...

Shag : if dapat cash money,, memang da wat DP keta da..huhu.. ;p

nelly said...

haha .
ptg2 tu yg mata layu jer ..

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

jom join colourful contest saya..klik link ini