Wednesday, January 19, 2011

Terambil atau SENGAJA ambil

Assalamualaikum,,
Selamat Sejahtera myLOVELY readers..

mood : SEDIH
kenapalah masih ada manusia yang macam ini..
tak sukanya!!!
T_T

Mengapakah fatin sedih?
Ini kerana baju fatin telah hilang di ampaian.
Fatin sidai baju itu pada waktu pagi,, 
dan balik kelas petang tadi fatin nak angkatlah kain baju di jemuran.
tup..tup.. fatin ternampak ada satu hanger fatin kosong, tiada baju yang tersangkut di situ.
oh no!!! my BAJU HILANG lagi di ampaian.
Kenapa ia perlu terjadi lagi?
Fatin pernah hilang baju sekali di ampaian pada semester-semester sebelum ini,
last sem,, fatin ada hilang tudung di ampaian
and semester ini fatin hilang baju lagi. OMG!!

so,, pada pendapat u'ols lah kan,,
mereka-mereka yang mengambil barang-barang fatin ini 
TERAMBIL atau SENGAJA AMBIL?

inilah baju yang HILANG hari ini,,
fatin baru je pakai sekali..
sedihnya!!!

Till then,,
T_T



p/s : fatin berdoa agar orang yang terambil atau sengaja ambil baju itu memulangkan kembali ke tempat asal. AMIN. 

32 comments:

forever love said...

ini namanya sengaja ambil..biasa la tue..kalo terambil..mesti die pulang balik...

cian kat fatin...tp kn...karangan skema la..hihi

Cik Yana said...

cik Yana selalu sgt hilang baju ngan tudung kat ampaian.
Geram tul.
Yang kite syg tu la die amek.
Baju tidur tak nak pulak die amek.
Sabar jela.
Nanti tuhan balas :)

kiz said...

biasalah zaman sekarang..segala yang boleh di ambil semua dia sapu..baju?? baju apa?? luar ke dalam?? isk isk..

UYC Group said...

beli je baju baru ahahaa...

E.d.Y said...

ada yg berkenan la tu

Cik Shag said...

Shag pernah hilang sepasang baju kurung. Tapi yang peliknya, dia amik baju kurung hitam. Kain pulak baju kruung yang putih. Nampak sangat dia sengaja ambil. Lepas tu terus insaf tak sidai baju kat luar dah sampai habis belajar =.='

Tak ada siapa nak TERambil. Selalunya SENGAJA ambil.

Cik Shag said...

Lupa nak cakap. Shag jemput Fatin join Kontes Kira Kambing. Kiki ;)

aleen aiden said...

perasaan ilang baju 2 alin agak lebey kurang same dengan merendam baju baru,kemudian kite xpasan baju 2 kalernya luntur.zapp abes dgn baju laen skali kene tempiasnya.begitukan?hu3

FarhanaFabulous said...

la yeke?? cam zaman time skolah asrama dulu..

nora said...

alalalala sian dia

saba ek

senyum sikit =)

misz FaTiN said...

forever love : skema ke?.. biarlah..hehehe.. ;p

misz FaTiN said...

cik yana : biarlah dia kan.. Tuhan melihat apa yg mereka lakukan. hope die akan sedar..

misz FaTiN said...

kiz : ish die ni...baju biru yg pakai tulah yg ilng..

misz FaTiN said...

UYC group : ckp mcm senang je kan.. tlg la belikan.. hehe.. ;p

misz FaTiN said...

edy : erm.. if berkenan pun g la beli kat kedai.. -_-

misz FaTiN said...

cik shag : macam 2 pula case shag.. lagi teruk, entah pape tah mereka yg mencuri kat ampaian ni.. -_-

misz FaTiN said...

aleen aiden : lebih kurg sama la kot..huhuhu..

misz FaTiN said...

farhanafabulous : itulah pasal, ingatkan zaman sekolah je. tak sangka betul.. T_T

forever love said...

hehehe..bila lagi kan nak buat karangan BM kalo bukan time nie...

NOOR FATIN said...

jrg la org terambil. slalu sngaja amik. sy slalu ilang bnda kecik2..wuu

Farhana Sahri said...

sedihnya...sy pnh hilang tudung..huhu

Raji berkata said...

aah baju lawa2 sgt xbole sidai cmtuh ;P

misz FaTiN said...

forever love : betul la 2.. SAYANGILAH BAHASA KITA..hehe.. ;p

forever love said...

huhu..atq mmg sayang bahasa melayu..sebab tue atq suke bile ada orang melayu bangga cakap omputih

misz FaTiN said...

noor fatin : ilang benda kecik2??.. Bahaya tue..huhu

misz FaTiN said...

Farhana Sahri : sedihkan hilang barang.. T_T

misz FaTiN said...

Raji : masalah nya,, baju tk lawa pun die kebas macam mane?..

misz FaTiN said...

forever love : xfaham maksud atiq?..

forever love said...

mksd atq..atq kurang suke orang melayu yang berlagak cakap bahasa inggeris...hehe....salah taip lak yg kat atas tue..hihihi

sembil9n said...

kesian...beli baru je la :P

bantalbucuk said...

xpe fatin..leh beli baju baru..! wee... ^_^

nasiruddin said...

apa yang kita sayang tu la akan pergi..kebanyakkan begitu