Monday, January 10, 2011

BacaLAH bila senang

Assalamualaikum,,
Selamat pagi myLOVELY readers..


I just want to said,,
Pray for our SAFETY today..
tengs my sayang-sayang..

before stop,, fatin nak kita sama hayati bait-bait ini..
it NICE..
^_^

*klik utk tumbesaran*


Till then,,
daa


p/s : entry ni autopublish.. huhu.. =)
p/s/s : tak semua yang kita harapkan akan pasti menjadi kenyataan.. hadapilah dengan tabah.. ^_^


14 comments:

mardhiah ismail (: said...

:')

E.d.Y said...

insaf..huhu

bantalbucuk said...

betul tu..segala yang diberikan oleh-Nya adalah terbaik untuk kita..:)

Shag said...

Peringatan! Thanks, Fatin ingat kan Shag. Tak semua benda kita nak, kita dapat. Hehe :D

Entri terbaru Shag : Ana Rafali tak patut menang AJL25

NOOR FATIN said...

sedih..huhu thanx fatin

siti faridah harun (nama penuh tu) said...

Allah tak beri apa yang kita mahukan tapi Allah beri apa yang kita perlukan .. =)

misz FaTiN said...

mardhiah ismail : senyum je ke?..hehe.. ^_^

misz FaTiN said...

edy : baguslah insaf.. saja je share ni.. utk peringatan diri sendiri juga..^_^

misz FaTiN said...

Shag : u r welkem dear.. so,, jgn cpt putus asa ble kita xpat ape yg kita nk..

misz FaTiN said...

bantalbucuk : yup,, terimalah dengan hati yg terbuka.. ^_^

misz FaTiN said...

noorfatin : nape sedih ni awk?..
welkem..

misz FaTiN said...

siti faridah harun : yeah.. its rite..=)

Hanna said...

betol tu fatin..then blja lah hrgai apa yg kita ada..kan3?

misz sheyla said...

nice :)