Saturday, March 5, 2011

BERSENAM yok

Assalamualaikum
Selamat Sejahtera myLOVELY readers..

semakin hari semakin bersemangat..
hope ini bukan hangat-hangat tahi ayam saja..
korang nak tahu,, sekarang ni,,
fatin dah start berSENAM balik..
setiap petang,, mesti pergi jog.
ini bukan sebab fatin nak jadi kurus..
tapi,,
just untuk menyihatkan badan sahaja..
memang dapat rasalah perbezaan bila bersenam dengan tak..

BADAN SIHAT,, MINDA CERGAS

see,, bersemangatkan fatin ke kelas..hahaha..

Tapiiii,,
fatin mengalami masalah sekarang..
sakit-sakit kaki dah mula terasa..
aduss.. fatin takut terkandas di situ..
almaklumlah,, dah lama tak jogging,,
gitulah jadinya..
hope semangat fatin akan terus kental..
tak nak lah berhenti separuh jalan..
bila dah stop,, mesti badan jadi lemah balik..
I must be STRONG!!!


Majulah sukan untuk negara..huhu
Till then
^_^


p/s : sapa nak teman fatin jogging? setiap hari fatin jogging sorang2 je tau..huhu



33 comments:

iwan_dextrous said...

yeah..u can do it..come on girl..hihihhihi

Mohd Fitri said...

jom joging kat tasik seksyen 7. hehehe

nur afiqah hani said...

go fatin go! :P

Puan Besar Shag Yahaya said...

Alolololo. Meh Shag teman. Kompem lepas ni tak ada jog mana pun. Gelak je memanjang :P

forever love said...

saya nak teman boleh.?hehehe

sapu minyak kak...

NOOR FATIN said...

bila aten offer, ramai la yang nak teman :P

Cik Bucken said...

jom jogging area sunway!^_^

Raji berkata said...

hahaha mmg cmtuh bler nk start balik jogging ;D
esok ak nak pergi taman tasik jga nk g jogging

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf kerana lama tak berkunjung yerrr .. kerana ade masalah pada laptop aku..baru hantar repair lerr...

uihhhh ramai plak yang nak teman kan ko gi jogging.... tak terkecuali aku lerrrr.... jom sihatkan badan sihatkan minda

Achu said...

fatin...sy suke bsenam juge....tapi bile sy brsenam org marah.....dia kta nnti sy brtmbah kuwus....haha

PzY said...

nak jog, halo2 laa yer....nak join

bantalbucuk said...

go fatin go..!! hehe ^_^

misz FaTiN said...

iwan_dextrous : yeah!!! tengs give me a support.. :)

misz FaTiN said...

Mohd Fitri : mmg jog kat situ pun ari2.. dlm kul 6-7pm.. jom skali.. :)

misz FaTiN said...

nur afiqah hani : tengs.. jom join sekaki.. :)

misz FaTiN said...

Puan Besar Shag Yahaya : kalo gelak memanjang.. tak sihat kita..huhuhuhuhu..;p

misz FaTiN said...

forever love : nak teman ka?.. jom dtg tasik sk7..ari2 kul 6.. :)

forever love said...

boleh..tapi atq balik keje dah kul 630..cmne tue.?

misz FaTiN said...

NOOR FATIN : ishh..mane ada ramai.. ;)

misz FaTiN said...

Cik Bucken : jauh lah area sunway.. kita dok s.alam la.

misz FaTiN said...

Raji berkata : tue lah pasal.. adusss.. kena kuatkan semangat ni..huhu

misz FaTiN said...

Afzainizam : nak teman kan ke?.. jom..jom..jom... fatin tgu kat tasik sk7,s.a setiap kul 6pm..huhu

misz FaTiN said...

Achu : kita bersenam bkn utk kurus dear.. just untuk sihatkan badan je.. nnt baru cergas.. :)

misz FaTiN said...

PzY : jom lah.. fatin tgu kat tasik sek7 setiap ari kul 6.. ok?

misz FaTiN said...

bantalbucuk : tengs dear.. tgh kumpul semangat ni..huhuhu

misz FaTiN said...

forever love : kalo gitu,, tak pat lah den nak nolongnye..huhu..;p

forever love said...

tahu xpe...dah gemoxx da nie...grrrr...

kene curi2 masa bersenam...keje dah jauh.. :(

Ana admi said...

sy pn g gym sorang..:))

misz FaTiN said...

ana admi : yeke?.. g gym mana?

Ana admi said...

kt jb je..hehe..terpaksala mrajinkn dr p bsenam blk keje..ohh mrs. lemaks da semakin byk..huhuhuhu

nora said...

nak teman dalam mimpi je leh tak??

ala boleh la, konon2 teman ar jugak tu kan kan kan

misz FaTiN said...

Ana Admi : owh..jb jauh la.. klu tak leh teman g gym..hehe..

misz FaTiN said...

noa : okey la tue.. dlm mimpi pun kita kena excercise gak..hehe..:)