Saturday, March 26, 2011

KEMATANGAN itu perlu ke

Assalamualaikum
Selamat Sejahtera myLOVELY readers!!!

Hye korang!! agak lama juga fatin tak update blog kesayangan ni kan.. Erm...ada yang merindui diri ini tak?(of course lah tiada)..huhu.. Neway,, minggu ini.. fatin sangat sibuk kot.. Assignment banyak nak kena hantar. Report FYP dah kena start buat.. Test pun banyak.. Dan yang paling best,,, fatin ada test di HARI KELAHIRAN fatin.. so,, no enjoy-enjoy on that day.. tumpuan adalah terletak pada buku sahaja.. HARAP MAKLUM


BTW,, tengs to mybeloved mum, dear, mylovely kazen2 and all myfrenz (sama ada rakan di alam nyata or rakan maya) yang telah sudi meng'WISH' pada hari ulangtahun saya pada 24 March lepas.. Sangat-sangat hargai.. Dengan ucapan selamat sahaja telah membuatkan fatin gembira. Tidak perlulah hadiah yang besar-besar,, surprise party or whatever la.. tapi,,, if nak buat juga.. Fatin tak kesah,, lagi bertambah suka...huhu.. Terima kasih juga kepada AIM & MIA kerna telah menyelitkan ucapan selamat hari jadi di entry beliau.. sangat terharu kot..^_^

Tahun lepas,, fatin dapat KEY of FREEDOM.. tahun ni dapat ape pula ye bila umur dah 22?.. Siapa tahu..huhu.. Umur saban tahun bertambah,, tak pernah berkurang.. so dengan peningkatan umur ni,, perlu ke kita jadi lebih matang? MATANG itu perlu ke?.. Kita kena matang dari segi apa sebenarnya untuk seiring dengan umur kita ni?..Kadang2 selalu terfikir di benak fikiran ini,, adakah aku telah cukup MATANG?

Special tengs buat Azizah adnan selaku editor kad chumel ini..
Terima Kasih juga kepada kawan2 yang WISH di KAD CHUMEL ini.

I'm 22 now,, MATURED tak??.. huhu
Till Then,,
^_^


22 comments:

eT said...

hepi belated besday...
kadang2 matang itu perlu jugak...
moga impian fatin tercapai...aminnn....

aLieF si Muncung ManiS said...

ade je org rindu kat fatin..nak tau tak??alief la...alief rindu kat fartin..haha..gurau je..anyway..happy belated day my friend..semoga pjg umur and murah rezeki

forever love said...

akhirnya.. ada gak update baru.. hehe...

lolitasinta said...

wahhh . beknyee kwnkwn sis ne ... cutee jeee card uh !!!
likelike !!!
hbty sis !

misz FaTiN said...

kak eT : tengs kakak..fatin pn harap mcm tu la juga.. ^_^

misz FaTiN said...

aLieF si Muncung ManiS : terharunya if ada org rindu..huhu.. neway,, tengs 4 d'wishes ya.. ;)

misz FaTiN said...

forever love : xde masa la skng ni..tenet pun mcm tak mengizinkan utk update slalu..sob3x.. T_T

forever love said...

huhuhu.. tue la.. lama gak la menunggu entry bru

si ngokngek said...

happy belated birthday..sorry no present.hahaha...syoknya ada orang celebrated..jelous taw

misz FaTiN said...

lolitasinta : mereka mmg baek2.. sayang meraka lebih2..
nwy,, tengs darl.. ^_^

misz FaTiN said...

si ngokngek : dis year tak da celb8 la.. masa tak mengizinkan..sob3x.. -_-
nwy,,tengs wish ya.. :)

Raji berkata said...

yeah anda matang jika andang yakin anda matang xD
tahun ni mngkin dapat suami =.=
happy birthday to u~

Eazy Izzuddin said...

ha...da wish kan..
hehe...
oh tidak
da dewasa..
xD

forever love said...

atq tag akk kat sini taw

http://atiqsalleh.blogspot.com/2011/03/contest-natural-beauty-abg-stalker.html

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
”Maaf lama tak ziarah anda”
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
....Selamat Hari Lahir.....
moga terus success dan terus success dalam memburu impian...
may Allah bless you...always..always and always...

qin said...

hepi belated bsday!!
may God bless u:)

misz FaTiN said...

Raji berkata : tengs ya.. tapi tang dapat suami 2,, macam tak je.. masa xsesuai lg la..hihi..

misz FaTiN said...

Eazy Izzuddin : u rite,, sy da dewasa.. kedewasaan memantangkan kita kan..

misz FaTiN said...

forever love : maaf atiq,, akak tak dapat join la.. xsempat..sori..

misz FaTiN said...

Afzainizam : tengs kamu.. :))

misz FaTiN said...

qin : Terima kasih awak.. :))

forever love said...

huhuh.. takpe2.. it's ok