Tuesday, March 8, 2011

Padan MUKA budak itu

Assalamualaikum
Selamat sejahtera myLOVELY readers!!


last saturday,, fatin balik MELAKA.. dah rindu sangat dengan HOMETOWN..  so perlulah balik.. If tak balik,, mulalah hati ini tidak tenteram,, buat kerja semua serba tak kena.. tak gitu kawan2?..huhu.. 

Disebabkan fatin ada GROUP DISCUSSION malam jumaat tue,, so terpaksalah balik rumah pagi sabtu. Then,, bila dah balik lewat cam gitu,, bagi merehatkan minda secukupnya di rumah,, kenalah balik shah alam lewat juga..hehehe.. takkan lah nak balik hari ahad kan?..huhu

Fatin pun belilah tiket kembali ke Shah Alam hari isnin jam 12.30pm.. coz,, pagi isnin tiada kelas, pukul 4 baru ada.. dah rancang punya baiklah kan.. naik bas jam 12.30,, so sempatlah sampai before 4.00pm.. dan sempatlah pergi kelas petang tue.

tapi disebabkan fatin ini senget..

sewaktu fatin sampai di Melaka Sentral,, bas tersebut telah meninggalkan fatin. ini semua gara-gara fatin tertukar waktu perjalanan bas dari Shah Alam-Melaka dengan Melaka-Shah Alam.. fatin ingat tiket bas yang fatin beli jam 12.45 seperti perjalanan bas dari Shah Alam-Melaka.. so fatin terlewat 15minit..grrrrr..

arghh.. sengal nye fatin,, kenapalah tak check tiket malam before nak balik..
so,,
fatin terPONTENGlah kelas pukul 4.00 tue..
kenalah beli tiket lain,, tiket yang dah ada tu BURN begitu saja
dush..dush..dush.

Padam Muka aku...grrrrrr...
sangat MEMBAZIR okey!!!


so korang,,
sila double check tiket anda!!
Till then
-_-


27 comments:

ejulz said...

heHe.. kesian.. padan muka.. haHa :P

Jom belajar bahasa Sarawak.. heHe

New Entry "Mari belajar bahasa Sarawak -Part 6 "

nIsYa said...

cian dia. Kena lbh atie2 pasnie ye :)

elyzatul nastaysah said...

ala..tian budak tomey ni;p

forever love said...

tuela..balik x ajak atq..haha..kn dah terlepas bas..

nway..lepas nie check tiket tue betul2 k..jangan jadi lagi cmni...membazir rm14

Raji berkata said...

pergh bper ringgit eh ticket melaka Shah alam?
baik blnjer ak xD
xpe2 jadikan pengajaran
hak2

misz FaTiN said...

ejulz : pergh.. kejam seh tlg padam muka kan kita..grrrr.. -_-

misz FaTiN said...

niSya : tue la pasal.. mmg kena hati2 sngt..huhu

misz FaTiN said...

elyzatul nastaysah : kesian kan.. awk bkn nk tlg amek kita..huhu..;p

misz FaTiN said...

forever love : hahaha.. tak nak ajak atiq lg.. coz atiq tak ckp ngn ibu atiq..;p

misz FaTiN said...

Raji berkata : RM14.50.. melayang duit fatin..grrr.. naseb bek mymum backup blk duit tu..hehe.. ^_^

~Kirin Selama Perak~ said...

TERponteng tu yang tak boleh blah tu.HAHAHA.ikut cikgu BM KSP,kalau ada perkataan TER bermaksud tak sengaja.tak apa.:p
pasni tgk tiket btol2..klau tak da boleh blanja KSP da duit tiket tu.
:)

forever love said...

hahahaha..ok2..nty atq nk datang sana..atq cakap dengan ibu ok..

bantalbucuk said...

hehe..tula..lain kali cek tiket tu ye fatin.. kan dah kena tinggal.. ^_^

iwan_dextrous said...

alallaalalala..cian...nape x ckp nk blek..leh tolong anta..hihi

NOOR FATIN said...

aduh ruginya. huhu

aLieF si Muncung ManiS said...

alief lagi teruk..pernah terlepas kapal terbang nak balik rumah..time cuti raya lagi tu..trpaksa tunggu raya ke dua baru dapat balik rumah..sedih...

sea_lavender said...

Len kali check tiket tu elok2 ye cik fatin..sye pn pernah jd spt kamoo hehehe

misz FaTiN said...

~Kirin Selama Perak~ : fuhh.. naseb baek ada org backup.. huhu,tak sengaja tak pe kan..tak salah..hehe..

misz FaTiN said...

bantal bucuk : erm.. mmg akan check betol2 lps ni.. xnk membazir da..huhu

misz FaTiN said...

iwan_dextrous : yeke leh tlg antar ni?..huhu

misz FaTiN said...

aLieF si Muncung ManiS : ooo.. kesianya dia.. ari raya plk tu..

misz FaTiN said...

NOOR FATIN : mmg rugi sgt..tp ape bole buat.. sabar je la..hehe

misz FaTiN said...

sea_lavender : penah juga kena ea?..kita mmg kena ati2 lepas ni...huhu

nora said...

alalallaa sian dia.....padan muka :p


ENTRY HOT : Senyum ^_^

d_tieah said...

Aiyooo.. Kesian..
Percuma je kena beli tiket lain..
Claim dgn org rumah ek..


Entry Terbaru : Rahsia Tentang Tidur Yang Perlu Anda Tahu

misz FaTiN said...

nora : sampai ati kata padam muka kat fatin.. ;(

misz FaTiN said...

d_tieah : tahu tak pe.. free2 je melayang duit..huhu