Monday, March 14, 2011

Kerja GILA si KAKI Novel

Assalamualaikum,,
Selamat Sejahtera myLOVELY readers!!

Hye Korang!! Sihat tak? Dah lama fatin tak menukar entry barukan.. Lately,, fatin busy sikitlah. Test and assignment melambak, then weken baru ni, fatin sibuk dengan program WoW. Tadi malam pula, fatin ada DINNER course. Tapi, cerita dinner fatin cerita at the next entry ya.

Okey,, kembali pada title,, fatin nak tanya korang la kan.. Siapa yang kat sini Kaki Novel?.. Jawab ye..hehe.. So,, korang penah tak lalui apa yang fatin lalui bila dah dapat novel? Kes dia macam ni, Fatin ni jenis tak boleh stop bila dah baca sesebuah novel tue. So,, bila dah start baca novel tue, fatin keep on reading until finished. So,, fatin sanggup tak tido untuk tahu kesudahan novel tue.. Korang macam ni juga ke?..hehe

Tapi yang jadi kerja gilanya ni,, fatin sanggup tak tido untuk baca novel kat bawah ni,, padahal jam 8.45 am esok paginya(Sabtu pagi),, fatin kena hadiri program WoW.. gila tak gila tue??.. datang program tue.. kepala ting tong je..huhu..Balik petang tue,, terus tido tak ingat dunia..hahaha..Petang tu pula hujan,, syok sangat tido..hehe

Novel ni boleh tahan jugalah.. BEST.. 


Enjoy reading,,
Till Then
^_^



29 comments:

Scha Aryana said...

waa,same la. gimme five! hee
semalam sampai pkl bape habiskan novel tu.. penjara rindu kluaran kaki novel jugak.. hee

Miss Ran said...

erm best bole bli ni..dtg dr SB

Siti Nurul Ain said...

hehe..

I also love to read novel.. but for malay novel i only like Ramlee Awang Murshid...hehe..thriller!

love story..hurmm,,,ikot mood la..

anyway..blogwalking here~~

forever love said...

bukan kaki novel.. tapi kaki majalah ujang --->

wa khairul onggon said...

Rajin baca novel ekk... Takpe, tu pun sebagai isi masa lapang jugak.. Asalkan kerja lain tak terbengkalai, janji ok kan :)

Raji berkata said...

aku pernah merasa jgak cmnih ;D
xboleh stop bila baca novel~
tapi bila dh stop
tak boleh nak start balik baca =.="

Puan Besar Shag Yahaya said...

Tebal gilak! Shag neh mata pinar pinar bila tgk novel tebal tebal. Mulalah skip banyak page. Hahaha ;D

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uihhhhh setebal itewww aku mmg tak sanggup baca.... aku mmg troma skit tengok yang tebal-tebal.....tahhhh aku suka baca yang simple-simple ajerr iteww ajer yang aku sanggup

misz FaTiN said...

Scha Aryana : abes kan novel tue dlm 1mlm lebih sikit je..huhu..
penjara rindu best x?

misz FaTiN said...

Miss Ran : boleh tahan la.. boleh jadi panduan kpd sesiapa yg ego..huhu..;p

misz FaTiN said...

Siti Nurul Ain : owh... u lagi hebat.. love to read english novel.. i jarang gila baca novel english..huhu

misz FaTiN said...

forever love : huhu.. okey la tue.. asalkan ada benda nak di baca utk isi masa lapang.. :)

misz FaTiN said...

wa khairul onggon : hehe.. tp tang kerja lain tak terbengkalai tu susah nak ckp la..huhu..;p

misz FaTiN said...

Raji berkata : tu la pasal.. bila stop,, xigt jln cerita dia lg..hahaha..

misz FaTiN said...

Puan Besar Shag Yahaya : huhu.. try la.. best tau..hehe.. :)

misz FaTiN said...

Afzainizam : yeke?.. klu da trauma tak leh wat ape lah..huhu

muniraksasa (; said...

" bila dah start baca novel tue, fatin keep on reading until finished. So,, fatin sanggup tak tido untuk tahu kesudahan novel tue " <-- same2. sep2. hehe. sanggup lapor, tahan ngntok bagai kan kan? heh ;D

forever love said...

huhuhu..yup...tapi kalo baca novel.. 3 bulan baru abs

bantalbucuk said...

fatin..kita paling tak suka baca novel tau..huhu..

Scha Aryana said...

hehe. kan kan? best! 4stgah bintang. papepon,best la..

misz FaTiN said...

muniraksasa (;
betul la tue..huhu.. bila da abes tue.. lapar, ngantok, sume dtg serentak..hahaha

misz FaTiN said...

forever love : 3bulan baru abes?
igt ke jln cerita dia lg?..huhu

misz FaTiN said...

bantalbucuk : yeke tak suka?.. nampak muka ecar mcm jenis yg suka baca novel.. salah tafsir la ni ek..huhu

misz FaTiN said...

Scha Aryana : owh.. ok.. nnt nak try baca la..^_^

forever love said...

hahaha..ingat je...sebab tue boleh abs lepas 3 bulan

aLieF si Muncung ManiS said...

alief kaki komik!!! haha..sanggup amek komik masuk tandaas..haha

Edy Zaidi said...

mak aii..tebalnya

ARJUNA.Inc said...

huhu..dulu i pnah kot..abeh stu nvel..kna pksa ngan ex gf i..haha..ingt g tjuk dia..cinta bukan illusi~~..huhu

nora said...

same ar kita
ke kita ni kembar???
jeng jeng jeng :p

ENTRY HOT : Lucah Day :p