Monday, March 21, 2011

Hangout : HOT BALLOON

Assalamualaikum
Selamat Sejahtera myLOVELY readers..

Hye korang.. Happy Monday.. Mulakan minggu baru dengan semangat ya.. Janganlah awal2 minggu dah lemau2 ye.. tak bagus tue..huhu.. Chill beb!!

Hari ni,, fatin just nak share dengan korang tentang kegembiraan fatin pada hari semalam.. Kegembiraan bersama rakan-rakan yang tercinta..huhu.. memang HAPPENING habes la.. Gelak2 sakan bersama,, bergambar2 kenangan bersama di HOT BALLON Putrajaya.. 


Tapi yang sedihnya,, masa kitorang sampai around 9.00am,, tiket nak naek HOT BALLON dah habes.. (sangat awal dah habes kot.. pukul berapalah orang2 itu sampai..grrr.. )Terkilan juga kami sebab tak dapat merasa naik benda besar tue.. -_-'

So,, jom layan antara picha2 menarik dan terbaik dari kami.. ^_^





Cukuplah ini dulu..
Have a nice day..
Till then
^_^


20 comments:

bantalbucuk said...

ala..jeles.....!! huhu

man yusoef said...

owh sgt tak aci!! smlm dtg..belon yg kaler biru tu jek yg ada...belon lain ntah terbang pergi mana ntah...sedih btol!..huahua

misz FaTiN said...

bantalbucuk : sila jeles ya..huhuhu.. ;p

misz FaTiN said...

man yusoef : tue la..sape suwo dtg lewat..huhu.. kitorg jumpa byk belon.. sila jeles ye..hahaha.. ;p

forever love said...

best ny die pi sana.. xujan ke kak.?

~Kirin Selama Perak~ said...

teringin nak pegi tapi lg bagus balik kampung !
HAHAHAAHA
:D

Syafiq Rosli said...

untung lah..hehe

miss'ENH said...

huuu..jeles nye dye dapat pegi..

Raji berkata said...

hahaha kalau ak tgk dari bawah je lah
nak naik tu memang xnak lah =.=

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
“Tali timba ditarik perlahan
Terasa sejuk air perigi
Ziarah Blog tanda persahabatan
InsyaAllah hamba datang lagi”

Maaf kerana lama tak berkunjung yerrr .. minggu lepas agak sibuk sangat maaf lah yerr...

uihhhhhh banyak belon ni cantik cantikkk... uihhhh gegirl semua naik ke bebelon ni....

Heidi Shafiq said...

rambang mate aku tgk korg.. :P

RazFiRa said...

wahhhhhhhhhhhhh

best!

eT said...

akak p sana dah ptg...
dlm kol 5-6 gitu...
bukan kata bapak belon..anak belon pon xder...
org2 jek ramai jd belon...huhu

nora said...

waaaa suka tengok korang
posing kalah model pewitttt


ENTRY HOT : Betul ke Tak Betul??

aLieF si Muncung ManiS said...

tak ape,,lain kali boleh naik..huhu..

NUR AMALIANA said...

brp bayaran nak naek hot ballon tu?

storyfromme said...

cantiknya gambar2 ni.pandai posing semuanya :)

A'IM said...

tak pernah pergi pun...nanti kita g sesamer yer...hehe

fyna said...

beshnye...

mierayizz said...

cntik sis aten kwan2 ^^ cute . *,*