Thursday, March 17, 2011

GLOMOUROUS Night

Assalamualaikum
Selamat Sejahtera myLOVELY readers..

Kali ni,, fatin nak cerita pasal my last dinner with my coursemate. Overall of this dinner is good. Tahniah kepada junior yang telah mengaturkan dinner yang HEBAT untuk Senior2.. (bajet macam besar je sebut senior tue..hahaha)

Maklumat dinner adalah seperti berikut : (ayat skema ya..huhu..)
Date : 13 March 2011
Time : 8.30 - 11.00 PM
Place : Carlton Holiday Hotel, Shah Alam

So,, in this entry,, fatin just nak memahatkan sweet memories fatin with mycoursemate..
So,, jom layan picha.. It's will tell everything






di sebabkan tak puas bergambar di Hotel,, kami sambung di kolej..huhu


Sayang myFRENZ ketat-ketat
Hope korang tak lupa saya..
Till Then,,
^_^

12 comments:

Anonymous said...

syg awk jue!!! ;)..he

fanafuad~ said...

nice edit picz cik!! like! like! like! ;DD...

lolitasinta said...

wahhh !! meriahhh uuuu !!!
mct mkn pn dapdap an ?? hee

Raji berkata said...

aku dapat cam kau yg mana ;D
lawa gak baju kau tuh
hak2

forever love said...

lawa akk

misz FaTiN said...

fanafuad : tak lawa sgt la.. bese je.. kena blaja edit lg ni..huhu

misz FaTiN said...

lolitasinta : makanan die not bad la.. fatin plg kuat mkn kot antara kwn2 kat meja yg sama.. ada ketam 2 yg xleh benti mkn..huhu..

misz FaTiN said...

Raji berkata : da pakai mask pun ko cam gak ek..power seh..huhu.. btw, baju je ke lawa? aku x ke?..hahaha..;p

misz FaTiN said...

forever love : tengs dear.. :)

forever love said...

ur welkam sis...

aLieF si Muncung ManiS said...

wahhhh..fatin punya dressing cantik..huhuhu..

misz FaTiN said...

aLieF si Muncung ManiS : cantik ke? tengs alief.. simple je tue.. :)