Thursday, November 25, 2010

Tag : From Air-ah

salam readers,,


how are you today?..
hope u'ols sihat2 sahaja..
today,, fatin nak jawab tag dari myfrenz (air-ah)


1. Apa benda yang paling penting dalam hidup anda ?
erm..apa yep??.. fatin,, think..think..think..
okey dapat sudah..benda paling penting ialah hand watch..
why?.. coz fatin ni jenis suka tengok jam..
kalau tak pakai jam,, habislah orang yang dok sebelah fatin..
fatin akan tanya mereka pukul berapa sekarang setiap 10min..huhu.. ;p


2. Benda terakhir yang korang beli gune duit sendiri ?
erm,, skirt warne purple..
sangat suke..^_^


3. Di mana tempat perkahwinan dan apa tema perkahwinan anda ?
erm.. tidak tahu lagi la..
lama lagi nak kawin2 ni..huhu


4.Adakah korang sedang bercinta?
yup..^_^


5.Berapa lama korunx akan mencintai pasangan korang??
if die adalah jodoh fatin,,
utk selamanya i'll love him..


6.Novel/buku/majalah terakhir yang korang beli??
rasa2nya komik..
suka baca komik2 cinta..huhu..


7. Antara mak ayah korang, yang mana korang lebih mesra??
mymum lah..mak adalah segala2nya bagi fatin..
love her damn much..
myfather was past away since i'm 1yr old..so tak pernah rasa kemesraan dengan ayah.. T_T


8. Namakan org yg btol2 korunx nk jumpa dalam hidup korang?
erm,,,tak tahulah..huhu..;p


9. Adakah korang basuh baju korang sendiri?
owh..sudah semestinya..
fatin sangat berdikari ok..huhu..^_^


10. Di manakah tempat yg btol2 korang nk pergi?
MEKAH.. nak pergi dengan mak..
pastu nak pergi Paris..nak tengok,,,eiffel tower..^_^


11. Pilih salah satu,,plok atau ciom?
peluk.. coz dengan pelukan dapat merungkai segalanya..
bila sangat suka dan sangat sedih,, suka peluk mak..

12. Beritahu 3 benda tentang org yg tag anda..
saya kenal dia dari my ex-rumate..PAIN
dia sangat hepi go-lucky
senang berkawan dengan die coz die friendly  ^_^


13. 8 lagu yg korunx suka and selalu dngar..
maher zain-insyaallah
faizal tahir-coba
bruno mars-juz the way you are
alexa-jangan kau lepas
britney-born to make you happy
first lady-never be replace
mariah carey-my all
aizat-kau aku


14. 5 blogger yg dipertanggungjawabkan utk jawab tag ini.
BAL
LOVELYBELLA




abes sudah jawab..yeay..^_^

11 comments:

Lovely Bella said...

thanks dear.. insyallah akan mencari ruang n peluang utk menjawab.. byk dah hutaang nih.. heheeh:)

misz FaTiN said...

lovely bella : u r welkem.. erm..sama la kita..hehe ^_^

Enna Banana said...

lalink! thanks sebab tag, neway enna dah buat dah ^.^

misz FaTiN said...

enna : owh.. yeke?..xperasan..huhu

Enna Banana said...

sayang! kalau awak takde isea nka buat entry kan, awak buat la 30th challenge tuh. meanrik ohh :P

misz FaTiN said...

nnt fatin try k.. hope berjaya la nnt..hehe..^_^

wunny said...

fatin ni mesti suka romantic2 kan? hehe


jom singgah:
kenapa ikan tiada kelopak mata?

misz FaTiN said...

wunny : erm...suka la juga kot..hehe..

eR-FaZ said...

thanx!!....

misz FaTiN said...

er-faz : u r welkem dear..i want 2 noe u,, dats y i tag u..huhu

miss B said...

t i jwb kay yayankk..=)