Friday, November 19, 2010

Senarai Peserta Contest I love Mymum

Assalamualaikum
Selamat Sejahtera semua..^_^

Memandangkan CONTEST I LOVE MYMUM tak lama lagi je nak tamat,,
Click HERE for more details

fatin nak buatlah senarai update peserta..
so,, kepada sape2 yang dah join contest fatin..
silalah check penyertaan u'ols kat sini,,
if nama u'ols tak ada lagi di sini,,pliz inform me ya..^_^
fatin manusia biasa juga,, kadang2 terlepas pandang..maaf ya..

kepada mereka yang belom menjoinkan diri,,
dan terasa nak join contest ini,,ada bolehlah mendapatkan T&C
DI SINI..

so,, Lets check it out;

  1. ZIANAZONE
  2. KAMAL
  3. NUANZA
  4. IRACY CINTE
  5. BANTALBUCUK
  6. ASILAH MOHAMMAD
  7. BUDAK KUAT NANGES
  8. UNA DA WITCH
  9. ENNA BANANA
  10. CAPRIENNA
  11. FARAH SORAYA
  12. FARHANA FABULOUS
  13. CIK MINIE
  14. FAEZAHANNAH
  15. AIR-AH
  16. NANA FARHANA
  17. FARAH NORDIN
  18. ALIA AZWEEN
  19. MICAH AJE
  20. NUYU
  21. CIK MAS
  22. MISS B
  23. NORNADIERA
  24. ERMA - JASMINE
  25. KAK ET
  26. NIKADILA
  27. PA'IN
  28. HASSAN
  29. UMMU NUR SAKINAH
  30. NURSYAHIRAH
  31. ASHEEDROBERT
  32. CIK SOLEHA
  33. CUTE MUM
  34. HUDA
  35. NADRATUL
  36. LIANA
  37. NANA
  38. AZNI
  39. E.D.Y
  40. AMIRUL
  41. ATHIRAH IZYAN
  42. XI DAYA
  43. NOOR FATIN
  44. LINA LIN
  45. CIK CAHYA
  46. DIANA TAHIR
  47. BAMBAM
  48. eB
  49. SITI
  50. CIK FYZA
  51. SAHBANU-BANUU
  52. MAMA ZAFRAN
  53. KAHELAN
  54. MIERA MOMO CHAN


Due Date : 30/11/2010


14 comments:

4umyfans said...

kita tengok, siapa yang kena untuk menang...

cikgu ainura said...

yes.. nuyu ada no20...

Gadish Lollipop said...

who will win .
:)

Syirahh Nursyahirah said...

ok nama Syirah ada .
good luck to all :))

misz FaTiN said...

4umyfans : erm..ok,, kita lihat sape yg kena..huhu

eR-FaZ said...

tak sabar la nak tunggu keputusan!!

zmah said...

Cepatlah nak tahu siapa pemenangnya...

misz FaTiN said...

er-fza & zmah :

sabar ye.. due date contest pun xsampai lg.. huhu..^_^

fatin hanani said...

menarik :D

Enna Banana said...

good luck semua! XOXO ^.^

Siti Noraisyah said...

wahhh... Siti yg ke-49??

Fakhrur Razi berkata said...

hohoho nk blek umah amik gmbr dgn mak @@

misz FaTiN said...

fakhrur razi : cpt la join.. contest nak tmt da..huhu

Nurhafyza said...

cik fyza da join =D tdi da ltak link entry kat entry contest ni~bru je ltak~ hihi