Monday, November 29, 2010

UNO Stacko

Assalamualaikum
Selamat sejahtera readers,,

Erm.. u'ols penah maen UNO stacko tak?..ala yang macam JENGA tue..
UNO stacko ni sangat seronok bila di mainkan beramai2 tau..
fatin selalu maen benda ni kat kolej..huhu..sayalah pembekal mainan di kolej
usually,, kami maen ramai-ramai dengan kawan2..
kalau maen tue,, kompem-kompem meriah gila..
kalau roboh je UNO stacko tue,, sure-surelah kami terjerit besar kecil..huhu
disebabkan cuti sem kali ni fatin menjadi penganggur terhormat..
fatin rasa sangat tak tahu nak buat apa..
nak kerja,, tapi takde orang nak ambil bekerja..uwaaa....
kat rumah nie,, fatin masak,, on9,, tengok TV je..
mengemas??.. owh,, tak start lagi la..huhu..
tengah tunggu mood datang..hehe.. =p

Hari ni,, tasha datang rumah fatin,,
so,, fatin kenalah layan kerenah budak kicik ini..
nak bagi Tasha tak buhsan,, kami pun maen lah UNO stacko..
Jom layan picha ^_^

Kakak VS Tasha

See,, Tasha yang tekun bermain..huhu

Nak maen UNO Stacko ni,, kita kena hati-hati..

Tasha telah merobohkan Stacko ini.. huhu..

Hari ni,, kami maen 5 game..
Pemenangnya,, sudah tentulah fatin..
dengan pungutan mata : 4-1
Fatin bagi peluang Tasha menang sekali je..
Itu pun sebab kesian kat dia..huhu..


.Thats all.


p/s : ada sesiapa yang ingin lawan UNO Stacko dengan fatin?.. ^_^



2 comments:

E.d.Y said...

xpernah main...xmampu milik..huhu

misz FaTiN said...

E.d.Y : cian die xpenah maen.. seronok tau..hehe.. erm.. yeke xmampu milik?..;p