Sunday, November 21, 2010

Contest : kids & baby photo contest

Salam readers,,

Fatin nak join contest lagi,,
contest from Safiyyah Osman
TQ to Enna coz sudi tag fatin join dis contest..
Enna macam tahu2 je fatin banyak picha kanak2 riang in myfolder..huhu..
 TQ dear..^_^

Klik HERE for T&C

If menang contest ni kita berpeluang mendapat :
Earring dari lazo diamond jewellery.white gold.

hebat bukan hadiah yang ditawarkan,,
so,, fatin pun nak mencuba nasiblah,,


jeng..jeng..jeng..

in this picha is my anak2 sepupu..
suka tengok kemeriahan diorang..(^^,)


To complete this task,, i must tag 8 person,,
so d'lucky person are :



Join tau,, due date dia sama macam contest fatin,,^_^
30/11/2010

DONE!!


4 comments:

Enna Banana said...

awak dah ada anak sepupu??
waahh! how fast!
enna anak tekak ada lah. ahha

misz FaTiN said...

enna : yeah,, diorang sume ni,, anak2 kazen sy.. fatin dah ramai juga ada ank sepupu coz ramai kazen yg dah kawin.. huhu.. ^_^

Cik Minie said...

thanx coz tag minie ! insyallah nti minie wat ek ! ;)

misz FaTiN said...

cik minie : u r welkem.. ^_^