Sunday, November 21, 2010

Bowling Time

Salam Readers,,

Last friday,, 
fatin pergi maen bowling tau,,

tengok lah,, bersemangatkan kami..huhu
kami adalah playerz yang terhebat tau..huhu
lama sudah tidak maen,,
sengal2 tangan ni di buatnya..huhu..
fatin maen bowling dengan my kazen..(tasha)


ini adalah pengiring kami..^_^
Mylovely mum and her friend

 Now,, Tasha nak ajar u'ols cara maen bowling ya..huhu
So.. lets picha tell d'story..^_^

firstly,, take ur ball ya..

see,, bersemangat sungguh adik saya yang sorang ni...

1,,2,,3,, baling..huhu

die berasa sangat gumbira coz dapat baling bola bowling tue..

tapi malang tidak berbau,, bola nasuk longkang da..huhu

apa2 pun,, we are enjoy that day,,
even tasha sudah kalah teruk dengan kakak die ni,,
tapi die still gumbira..
see,, bergambar kenangan saja kami ni..huhu..^_^

thats all..
daa



p/s : contest hampir tamat.. jom cepat2 join my contest


10 comments:

Enna Banana said...

huaaaa..nak jeles boleh?
enna dah lama tak main boling! uwaaaa :(

ordinary89art said...

i x de adik pmpn kecik cmtu..lau de..dah bawak dia men boling gak.hhuhu...comell

misz FaTiN said...

enna : sila jeles yer..hehe.. jom la kita lwn boling nk x?..huhu

misz FaTiN said...

ordinary89art : kesian kamu,, sepupu xde ke?.. ekceli bdk itu adik sepupu yg sy rapat.. sy pun xde adik juga..huhu^_^

E.d.Y said...

tiba2 teringin nak main bowling..lama kot tak main

misz FaTiN said...

e.d.y : so,, apa lg... p la maen bowling skrg.. huhu..

Lovely Bella said...

ermm suke pic yg 1st.. so sweet... :)

misz FaTiN said...

lovely bella : owh,, tq dear.. ^_^

E.d.Y said...

xde member la nak ajak main

misz FaTiN said...

ajk la misz fatin ni..huhu..
tp edy blnja la..huhu..;p