Monday, November 15, 2010

Entry Laju2

Salam readerz..

tengok tajuk pun dah tahukan..
Tapi kenapa??
Fatin nak balik Melaka..yeay!!
Untuk ape??
ala..rayakan nak dekat.. berayalah..huhu..
Macamlah kat rumah sambut raya haji sangat..;p
As u know,, orang selatan tanah air,,
manalah sambut raya haji sangat seperti orang pantai timur..
Is it right?.ermm..iyekan saja ye..huhu..^_^

Ekceli,, Fatin baru je abes presentation proposal
for Final Year Project(FYP)
aduh,, sangat payah nak explain even i'm understand what i'm going to do..T_T


erm.. susahkan untuk explain something kat orang..
tak kiralah pasal pelajaran or apa2 sajalah..
Fatin memang tidak pandai mengajar orang..
sejak dari dulu lagi..
but,, saya tidak kedekut ilmu ya.. harap paham di sini..^_^
if myfrenz as me about something they do not know,,
i'll try harder to make them understand..
sometime,, ayat sangat tunggang langgang..
maaf,, fatin memang tak reti buat ayat yang proper..huhu..
sebab tu,, ayat at myblog pun.....oh no!! teruk gile..huhu

okeylah,, till here..
fatin nak gerak balik dah..
doakan fatin selamat sampai ke tempat yang di tuju..
mood : sekarang ni,, rasa sangat takut bila nak balik naek bus..T_T


p/s : contest still berlangsung,, moh la pakat ramai-ramai join contest-i-love-mymum


4 comments:

fairuz said...

kih3..take care yep! :D

ordinary89art said...

take cre dear,,,kim slm kat mak ayah...

misz FaTiN said...

fairuz : TQ...sy selamat sampai uma da..^_^

misz FaTiN said...

ordinary89art : insyaallah.. selamat ari raya aidiladha..^_^