Friday, November 26, 2010

Muvee time : Death Place

Salam Readers,,

Da lama fatin tak buat review muvee kan..
erm..fatin tak buat coz,, fatin pun da lama tak tengok muvee..hehe..
nape ye?.. erm..entahlah..huhu..maybe coz,,
NO MONEY, NO MUVEE
NO TRANSPORT, NO MUVEE TOO..huhu
ini pun,,nasib baek ada orang ajak hangout semalam punya semalam,,
siapa lagi if bukan si DIER..huhu
so dapat la fatin gi tengok muvee..^_^
ok..ok.. back to d'title..

Death Place

Ini muvee come from Thailand ye kawan2..huhu
Muvee ni menceritakan tentang tempat2 yang pernah berlaku kematian..
Dalam 1 muvee ada 4 cerita..if i'm not mistaken la..huhu 
Muvee ni seram okey..tapi ada lawak juga..
Keseraman muvee ni menyebabkan fatin harus tutop mata dengan menggunakan HP ya..
last2,, disebabkan terkejut,, fatin pun termencampakan lah my HP..huhu
nasib baik fatin tak campak jauh..huhu..
Bile time part kelakar tue,, satu cinema boleh gelak sakan..hehe..
yang kelakar tu,, time cerita yang last..lawak sgt..huhu
..thats all for DEATH PLACE review..


DIER si budak tiada perasaan tengok muvee itu.. huhu..


Kami tengok muvee di Time Square
*muka saya pelik di situ..abaikan ye..huhu..



p/s : saja je kuar en3 ni malam2 jumaat..huhu..


18 comments:

lisha nabilah said...

cun cun memang chantek~
^_^

misz FaTiN said...

lisha nabilah : toce..toce.. tp ape yg cun, chantek itu?..
sy atau muvee ini?..huhu

Enna Banana said...

huaaaa..nak tgk jugak! cerita hantu thailand dah la terbaik! uhuu

misz FaTiN said...

enna : cite ni besh tau.. g tgk cpt2,, xpun download saja..huhu.. ;p

E.d.Y said...

cite seram ke??kene tgk ni

bantalbucuk said...

nsb bek fon tu xtecampak kena pale org len..hehe

misz FaTiN said...

e.d.y : yup,,seram la juga bg fatin.. tp,, ada gak lawa2 cite ni.. besh..^_^

misz FaTiN said...

bantalbucuk : 2 la pasal..hehe.. kalo x,, mst kepala fatin kena penggal ngn org itu..huhu.. ;p

intanurulfateha said...

bestnye dating dating :)

misz FaTiN said...

sis intan : weee..hehe.. ^_^

ctfana said...

cmbes jer citer ni..t download jer la hehe ;))...

lisha nabilah said...

mesti tuan dia..
xkan movie uh..=.=
hahha

misz FaTiN said...

ctfana : download la..

misz FaTiN said...

lisha nabilah : owh.. yeke awk berkata2 ttg sy?.. malu sy..huhu.. =.='

E.d.Y said...

kalau asia punya cite hantu mmg seram..kene tgk..xpun donlod je..haha


PESANAN PENAJA :

Undi blog "THE BEAUTY IN UGLY" untuk Blog Personal Lelaki Pilihan (nombor 9 dari atas) kat sini
-------> http://bpm-undi.blogspot.com/

(guna semua browser yg ada..hehe)

misz FaTiN said...

e.d.y : xtau xpe,, donlod saje.. tp,, yg best tgk cite seram kat wyg coz effect seram die ad lebih ckt..huhu..

da undi edy da.. gudluck.. ^_^

ordinary89art said...

i pun tgk kat ts...huhu..4 bintang

misz FaTiN said...

ordinary89art : owh yeke?.. entah2 ari yg sme kot kite tgk..huhu.. :P