Saturday, June 12, 2010

Contest lagi


Aku sekarang ni da gila contest,, sekarang da rajin ber'blogwalking' n bile da berjalan2 tue,, macam2 la aku tengok.. then jumpe la contest by ASaDa RyutaRo.. huhu.. so,, aku pun nak join la... (^_^) Even aku rasa macam payah je nak menang,, tapi aku nak cuba juge,, mana la tau kot2 ada tuah.. Bak kata pepatah 'Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia tiada siapa yang tau..' Is it rite??..huhu.. before,, aku berceloteh banyak2 lagi,, baek kite tgk ape yg diperlukan untuk join dis contest..


Syarat-syarat adalah sangat mudah!!
  • Buat satu entry khas dengan tajuk Contest Gambar Best by AsaDa. UPLOAD GAMBAR TERBEST yang anda ada. tak kiralah gambar anda sorang atau ramai-ramai. takpun gambar orang kenduri kawen. asalkan bukan gambar lucah. yang pasti, gambar tu anda punya.. bukan cilok dari pakcik google atau orang lain
  • Ceritakan kisah sebelum atau semasa atau selepas gambar tu di capture secara ringkas mengikut kreativiti anda. jangan panjang sangat sampai cecah lantai. karang merangkak asada nak baca..
  • Copy banner di atas. letakkan di dalam entry dan di side bar blog anda. pastikan ia di-link terus ke entry ini.
  • Anda boleh letak seberapa banyak gambar. tetapi hanya satu gambar daripada anda dipilih untuk dipertandingkan.
  • Dah siap buat semua syarat, letakkan link atau url entry anda tu di ruangan komen entry ini untuk asada terjah. selesai..
  • Nama peserta akan asada letak dan link kat tepi blog ini. so, sila bagi nama glamour anda.
  • TARIKH TUTUP PENYERTAAN IALAH 1 JULY 2010.. masuk je 2 july, tutup..
contest banner

so,, setelah da belek2 pic kat dalam mylappy,, aku da pilih 3 pic yang bagi aku menarik jugak la kot..huhu..



1st picha= kepenatan seorang sahabat..huhu

2nd piccha=keabadian,,mengabadikan moment yg pertama kali kurasai..

3rd picha=kegembiraan melepasi rintangan




All dis picture di ambil masa aku g hiking kat Broga Hill last weken.. 1st and 2nd picture,, di snap oleh saya sendiri..nice rite??..puji diri sendiri pule..huhu.. Antara sebab saya memilih pic2 ni adalah kerana saya suke background all dis picture,, die mempunyai keunikan yang tersendiri..Like it..!!  Thats all..TQ..(^_^)


11 comments:

ASaDa RyutaRo said...

tQ sudi join.. penyertaan d terima. asada pilih pic yg last tu ea..

gud luck! (^^,)

***broga hill tu kat mana ea? cam best gak nk hiking2 ni..

misz FaTiN said...

tq asada..(^_^)

broga hill 2 kat semenyih,kajang..
sesuai la untuk somebody yg bru nak mencuba hiking..like me..huhu..

F~CiCAk said...

haha.. best gmbr last tu.

misz FaTiN said...

best ye...tapi masa 2 kalu turn back,,gayat sangat..huhu

farah said...

oh seronoknya hiking bukit broga ! :)

farah said...

oh seronoknya hiking bukit broga ! :)

misz FaTiN said...

kamu da pnh hiking kat c2 ke??..
mmg sgt seronok..;)

F~CiCAk said...

biasa la p tempat tggi2. konfem gayat.. haha..
msti lawa permandangan sna..

misz FaTiN said...

sgt lawa pemndangan sana..
ada masa,, F~CiCak p la hiking sana..=)

misz FaTiN said...
This comment has been removed by the author.
eyriqazz said...

gambar yg kreatif...teringat zaman belajar dulu..

P/s :sorry, i publish ur picture+link di blog saya tanpa kebenaran terlebih dahulu