Sunday, June 13, 2010

Picnic : at Blue Lagoon


so tired today.... penat bermain ombak...huhu.. Lama sungguh aku tidak bermandi-manda di tepian pantai.. Masa kicik2 dulu,,sangat suke picnic kat tepi pantai..selalu juge camping kat laut.. Tapi sejak menjadi remaja,, aku da jarang sangat2 g mandi laut..mybe kat area laut panas kot..jage kulit..poyo je aku nie ek..huhu.. Aku lebih suke berkhelah dekat air terjun..so,,cool,,nyamannyerrrr.....(^_^) 


ok ok,,back to topic,, td,aku dan kawan2 pergi la berpicnic kat PD specific place : Blue Lagoon Kami pergi pagi ke sana, so,, air stil pasang lagi.. seronok la untuk mandi-manda.. mereka yg dtg lewat,,mandi pasir je la coz air surut suda,,huhu.. ramai jugak org yang menghadirkan diri ke situ..huhu.. macam2 ragam manusia yang dapat aku perhatikan dekat sana.. ramai anak2 kecil yang comel2 berlari-lari dan bermain air dan pasirdi gigian laut..macam aku kicik2 dulu la..hehe 

selepas aku dan kawan2 sudah penat berlawan ombak,,kami pun berangkat la pulang.. before that,, kami naek rumah api dekat Hutan Rekreasi Tg. Tuan dulu dekat je dgn Blue Lagoon tue.. pemandangan laut dari atas itu,, sangat la menakjubkan.. amazing.. if otak tengah serabut,, sesuai sgt tempat itu untuk me'release'kan tension di situ..huhu.. tp,, jgn naek waktu tgh hari la,, panas la pula nnt.. 

Meh la layan pic kami di sana :

 kami berkhelah..(^^,)

jom main air..

air surut at Blue Lagoon

at rumah api

Tg.Tuan




2 comments:

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

seronoknye...dh lame tak p pantai..

misz FaTiN said...

seronok sgt.. nnt cikaidacomei p la pantai beristirehat..huhu..=)