Sunday, June 13, 2010

Lucky Draw??

Hye blogger...pernah x anda dapat Lucky Draw dalam ape2 je la aktiviti yg anda sertai?? kalau pernah dapat tue,, memang sangat bertuah la korang kan... erm..xmacam misz Fatin nie,, dalam 21 tahun sejak dilahirkan,, xpernah dapat Lucky Draw.. tlg jgn gelakan sy ye..sedih tau..huhu Kesian aku kan??...maybe aku xbertuah kot o rezki belum menyebelahi aku ni.. hope sgt,, nnt aku dapat cabutan bertuah sebijik keta..demand betol..hehe  tapi,, kadang2 tue,, aku jeles gak ngn kawan2 aku yg selalu je menang cabutan bertuah.coz,,aku nak juge hadiah yg die dapat juge..hehe.. erm,,ada yang setiap kali lucky draw je,, mesti die dapat.. sangat2 la bertuah die tue kan.. 

so,, kali nie aku nak cube nasib lagi dalam lucky draw nie... aku nak join contest CIK ALENG..hehe.. mana la tau kot2 contest ni akan merubah segalanye..huhu.. berangan je lebih aku ni..huhu..

kepada sape2 yg try,, just klik [here] utk tau maklumat lanjut..

5 comments:

hanie@nisya said...

senasib kita nie heheeee tak penah gak dapat lucky draw

misz FaTiN said...

owh.. yeke??..
so,,meh la join contest ni,,
mane tau rezki kite di sini..huhu.. =)

aleng said...

btol tu. jom la hanie join. thanx fatin join. gud luck!

mama zharfan said...

me blogwalking...good luck!

rozana said...

fatin,
try jek..
mana tau this time ur turn kn..
gud luck!