Saturday, June 5, 2010

.:HiKing:.

Date : 5/6/2010
Time : 0640 from UPM
Place : Broga Hill


Sangat seronok..best..mencabar..
ni la 1st time aku g hiking..nak g lg nnt
selama ni teringin,,tapi xtau nak g kat mana n xde kawan nak pegi..
so,,tadi da ada peluang pegi,, aku tidak melepaskan nyerr....huhu
so layan the nice view there..(^_^)

odw naek

from top

tinggi tue..

asnah..mira..siti

rest time..


berangkat turun sudah kami..


kami mau pulang da...=))

p/s: beridah baek utk kesihatan..hehe..=P


7 comments:

rammyd said...

wah hiking sambil posing ea? :P


Aku tak tahu ape aku buat kat sini.

misz FaTiN said...

besa la..dimana ada sy,,
di ditu ada camera..=P

miss B said...

waw!!besh nye!! teringin jugak!!=((

misz FaTiN said...

nnt ko ajk la khir 2 g hiking ya..huhu

-yana mz- said...

hai fatin...
kalau mau, jom lah..
=))

misz FaTiN said...

yana mz : hehe,, nnt2 la fatin g lg.. >.<

Shag said...

Fatin, Shag tak terjumpa pun dgn signboard dalam last picture tu? Ke dah runtuh signboard tu. Hahaha :DD

Suma muka relax je. Macam tak penat gila. Shag rasa nak pengsan je bila sampai kat atas. Kiki.

Oh ya, Shag pergi tgk sun rise. ingat nanti nak tgh sunset tapi, tak jadi kot. Insaf dah nak daki Broga. Haha.