Friday, June 11, 2010

Contest : Photogenic Contest

today,,aku nak join contest la.. td blogwalking.. then,,jumpe la contest ni.. macam menarik je.. so,,aku pun join la..huhu.. nama contest ni adalah Photogenic Contest.. Contest dianjurkan oleh Cik Izyan Izzaty..
ni lah person yg anjurkan dis contest,,she cute rite??..

Term and condition adalah seperti kat bawah ni : (aku copy dari Cik Izyan Izzaty je..huhu)
1.terbuka kepada semua peringkat umur.
2.gmabar anda seorang ! kalo ade org laen,u are REJECED, :p muahahaha !!
3.gambar anda mestilar sePHOTOGENIC yg mugkin, nampakkn'umph~'nya .. hee :p ,
xkesah ber"edit ke tidak" yg penting 'umph~'nya Cik Izyan Izzaty nak tgk !! hihi :P
4.hanya sekeping gmabar sahaja d benarkn ok ??
5.mestilah menjadi follower YEYEN aka IZYAN IZZATY
6.sediakn entry khas untuk contest ni dan tag minimum 3org .[org2 yg d tag mesti tau ok ?? kalo x , Cik Izyan Izzaty SAMAN ! haha :P]
7.letakkan BANNER CONTEST yg ada d sidebar Cik Izyan Izzaty d BLOG anda ok ?? :)
8.tarikh tutp contest ini ialah 30 JUNE 2010..

so,,for dis contest,, saya mempertaruhkan pic kat bwh nie,, huhu..

why i choose this picture??..

erm..xtau la nape saya pilih pic ni..
saya nie,,xde la photogenic sangat..
tapi,,sangat suke berposing..pantang nampak camera..=p
gambar ni agak latest la gak..
last week kot saya ber'photogenic' kan diri yg xberapa photogenic ni..huhu
suke pic ni coz background die look nice..
n love myeyes n mysmile..huhu..sweetkan??..ops,,terperasan la pule..=))
location : The Mines

time 2 tag myfrenz...jgn lupe join tau

kepada yang nak join n get more information bout dis contest,, just click contest banner kat sidebar saya ye.. 

4 comments:

ASaDa RyutaRo said...

ngeee~ gud luck!

jom la join contest kat blog asada lak (^^,)

misz FaTiN said...

mmg nak join pun contest asada,,
tgh pilih pic yg paling best..huhu..

**hudalulu** said...

gud luck =)

misz FaTiN said...

tq huda..=)