Monday, June 28, 2010

LENSA BURUK, THE CONTEST


Disebabkan hari nie jiwa dan raga ku masih di rumah,, So,, aku xde mood sangat nak wat repot for my Industrial training..huhu..=p Next week hendak di antar,, tapi malas mau buat deh.. huhu.. bile kerajinan ku akan sampai??..  Ape2 pun aku bukan malas untuk membuat sume kerja,, baek kan saya??..hehe sekarang nie aku tengah rajin untuk join contest.. Sebab ape aku rajin join contest??.. sebab die ada hadiah..huhu.. even aku tau yang aku tidak akan menang,, tapi aku mau join juge.. just to fullfill mytime.. (^_^)


Contest kali ni dianjurkan oleh Cik Ti anne Mohd Yassin.. 
Untuk maklumat contest,, pergi la lawat blog beliau ya..=)

Below is my effort for dis contest.. huhu

Tajuk Foto : Bulat owh.. Bulat cute x itu budak??..huhu
Model HP : SE K850i
Slogan : Saya suke blog Lensa Buruk kerana,, blog beliau menarik dan simple.. Hitam putih layoutnye,, dan Cik Ti Anne juge ada menganjurkan contest..i like all that..!! (^_^)

Selesai sudah kerja saya memenuhi syarat2 contest ini,, sekarang nie saya nak mem'pass'kan contest ini kepada mereka yang berikut :

mengapa saya meng'tag' mereka??.. 
coz,, saya tau mereka berbakat..yeay!!..huhu

7 comments:

maCy said...

goodluck k :)

misz FaTiN said...

TQ ya.. hope dapat memuaskan hati juri even pic xlawa pun..hehe.. saje memeriahkan contest..huhu..

Ti Anne Mohd Yassin said...

tq ye sbb join.. :)
penyertaan di terime.. nnt jenguk2 lah updates peserta kat blog anne.. :)

E.d.Y said...

alamak..kalau hp xde camera macam mana ek??hehe

SheY PuLL said...

heheh isk2....:)

misz FaTiN said...

edy : erm.. kene join gak contest nie.. fatin tau kamu berbakat.. pinjam hp sape2 ye..huhu..

misz FaTiN said...

Shey Pull : isk2 juge la..huhu..=p