Monday, February 14, 2011

Gathering Blogger@Melaka

Assalamualaikum
Selamat Sejahtera mySWEET readers!!!


Korang sume apa khabar? Hope sihatlah.. Jangan jadi macam fatin ni, rasa macam tak sehat je. Maklumlah MONDAY BLUES katakan..huhu.. Okay..okey.. entry kali ni,, fatin just nak share cite masa fatin join GATHERING BLOGGERS MELAKA


Venue : Melaka Inernational Bowling Center (MIBC)
Date : 12 February 2011
Time : 12.30 PM
Organizer : Sis Intan dan Incik Heidi

Fatin tak larat nak cite banyak-banyak.. So korang tengok picha je la ea.. ^_^




 Time nak berkumpul untuk sesi ICE-BREAKING
 Bersama dengan BLOGGER2 jelita..^_^
yang pakai baju biru, suar pink tulah organizer yg comel-loteh
 Lepas bersuai kenal,, kami maen bowling pula.
Mereka ini team fatin tau.. Liya and Syafiq Rosli
Diorang sume hebat2.takut dengan mereka..huhu.. ;p
 Photogedik @ Bowling Center
 Kami yang KUAT GELAK..huhu..
Kami LUNCH di Restoran Subaidah,, time nilah ada LUCKY DRAW..
 Seramai 60++ oramg yang menghadirkan diri
 The GIRLs
Kawan2 dari group SAHABAT BLOGGER yang hadir..
ramai juga kan?..jgn jeles bagi yang tak join 2..hehe.. ;p


Secara jujurnya,, gathering ini BEST dan HAPPENING sangat. Nice to meet u'ols.. Congrates to d'organizer coz berjaya handle event ini dengan jayanya. Tengs to AtiqSalleh coz sudi teman fatin pegi gathering ni. If tak,, kompem2 fatin akan jadi seorang yang sangat pendiam masa tue..huhu.. ;p

Neway,, fatin enjoy dengan gathering ini even fatin tak bertuah mendapat cabutan bertuah..huhu.. hope kita boleh jumpa lagi guys.. ke korang dah tak nak jumpa fatin?.. T_T


Nice to MEET u'ols
Till then
^_^



24 comments:

afiff edogawa said...

nice to meet you too faten ^_^

intanurulfateha said...

comot lah, ane de comel :P

nt bebile kite lepak agik k! ;)

selipar biru said...

bestnyaa gathering bloggers!

forever love said...

ada cerita disebalik tue..hehe...sama2 kak...

misz FaTiN said...

afif : huhu.. c next time ya..^_^

misz FaTiN said...

intanurulfateha : comel la.. kecil2 cili padi je..hehe.. ;)

misz FaTiN said...

selipar biru : jom la join nnt.. :)

misz FaTiN said...

forever love : cepat cite.. nk tau juga..huhu.. ;p

forever love said...

xleh cter kat sini...kan atq dah cter kat akk..yg akk marah tue

eT said...

huhu...meriah tu...
org melaka je yer...

Heidi Shafiq said...

thanks cuz sudi dtg bg sokongan.. lawa la pic2 ko.. :)

E.d.Y said...

perghh..ramai jugak..nampak happening

~ch@wi~ said...

waaa..bestnye..ble kat ipoh nk buat mcm ni jgk??huhuhu...

New Entry: Mari Belajar Sifir 11 Cara Pantas!
Cara Mudah Lajukan Mozilla Firefox
Apa Makna Maulidur Rasul Yang Sebenarnya..

misz FaTiN said...

forever love : da cite ea?.. hehe.. byk sgt cite, da b'campur aduk plk.. ;p

misz FaTiN said...

kak et : meriah la juga.. xdelah org mlk je.. org bkn mlk pun ada gk.. :)

misz FaTiN said...

heidi syafiq : u r welkem.. buat lg ajk la.. ^_^

misz FaTiN said...

edy : ramai sgt.. sampai pyh fatin nk hafal nama..huhu.. ;p

misz FaTiN said...

~ch@wi~ : kamu buat la sendiri..hehe.. ;p

forever love said...

hahaha..tuela..atq nie byk cakap..

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

rugi sape tak gi, kan..kan? =)

✿ CikCimi said...

nice to meet u ! :)

misz FaTiN said...

foreverlove : erm.. yolah.. ;p

misz FaTiN said...

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid : betul..betul..betul.. :)

misz FaTiN said...

cikcimi : next time jumpa lg ya.. =D