Tuesday, February 22, 2011

Part 1 : Jelajah ABPBH

Assalamualaikum,,
Selamat sejahtera myLOVELY readers!!

Seperti kita sedia maklum. Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010 (ABPBH) semakin hampir,, so apa lagi sume artis2 pakat join ROAD TOUR ABPBH la untuk mempromotekan diri mereka. ececeh..huhu.. 

Hari ahad kelmarin,, Jelajah ABP berlangsung di SACC Shah Alam,, makanya,, fatin dengan kawan-kawan tidaklah melepaskan peluang untuk menjejak diorang juga.hehehe..before kitorang berjumpa menyaksikan persembahan dari artis-artis itu,, kami makan-makan dulu,, isi perut yang lapar der..hehehe..

Jom layan picha2 kami,,

At Pizza Hut SACC MALL
inilah kawan2 yang mengHAVOCkan ABPBH
makanan dah sampai,, before nyummy2, snap picha dulu.. :)
Santapan tengahari kami on that day..
Ermmm..Delicious!!!

.:Kami d'ABPBH:.

Riang-Ria KAMI di hujung minggu
Chill BEB!!!


Malaysian's NEXT TOP MODEL kah?..tettttt..
Nopelah,, mereka model-model di hati saya..


Nak tahu artis mana yang hadir pada hari tersebut?..
Nantikan next entry..
Till Then,,
^_^


5 comments:

nisyA said...

:)

misz FaTiN said...

nisya : tersenyum je ke mampu..huhu..;p

forever love said...

la..ingt die yg artis td..

misz FaTiN said...

sy artis?.. semestinya la bkn.. bakt pun xde maaa..haha

farhana said...

waa ske tgk gmba2 edit..very nice! next destnation is??? hmmm ;))...