Monday, February 7, 2011

MeatBALL @ IKEA

Assalamualaikum,,
Selamat Sejahtera myLOVELY readers.

Sangat letih kot semalam,, hampir seharian waktu digunakan untuk balik ke Shah Alam. Sangat2 penat okeh. Inilah kali pertama dan terakhir fatin balik ke Shah Alam turun bas di Stadium Bkt. Jalil. Tak sanggup lagi meh. Mula-mula, bas tersekat di JEM highway PLUS pastu sampai dekat area Terminal Bas pun JEM. 

Lepas tue,, nak beli tiket LRT pun JEM,, gila panjang kena beratur, hampir sejam jugalah nak beratur beli tiket. Naik LRT fatin turun di Tasik Selatan untuk tukar transit KTM. Sangat TENSION tunggu okey!! Lama gila kena tunggu. If tak bawa pape barang tak apalah, dah nama pun baru balik kampung of coz ada agak banyak barang kan?.. 

Lepas tue, masa kat KL Central kena tukar laluan ke Pelabuhan Klang pula.. oh,, kena tunggu lagi. My job yesterday,, wait and wait and wait!! Dah dapat naik Train,, kena bendiri pula atas sebab tertentu,, sangat lemah lutut Fatin jadinya. Lama kot kena berdiri dengan mengendong LAPTOP usang ku ini. Rasa macam nak nanges je. Lain di rancang,, lain yang menjadi. T__T

Lupakan kisah yang menderitakan itu.. Akhirnya,, penantian Fatin berakhir dengan kedatangan ehem..ehem.. hehe.. arghhh.. lega rasa masa dear sampai juga ke Shah Alam selepas tersekat dalam JEM dari Pahang. 

Then,, disebabkan hasutan dari beberapa orang mengenai MeatBALL @ IKEA,, kami pun menuju ke sana untuk menikmatinya..hehe.. Teringin kot,, ramai kata sedap. Kawan2 kata sedap, and ada gak blogger tempek picha dia,, rasa kepingin membuak2 maa..hehe.. ;p

No more to said,,
Jom layan Picha Kami di IKEA

MeatBall vs Chicken Wings
Duo2 pon sodap ^^



Ekceli,, dah lama tak jumpa DEAR..
mood : hati berbunga-bunga
Till then,,
^_^


38 comments:

bantalbucuk said...

o0o0o..terus ilang penat eh bila dah jumpa..hehe..fatin sebelum ni naik bas ikut mana?

eT said...

hehe...
bunga2 sungguh tuh...
padan budak baju biru tu kata ada keje nk mai shah alam..huhu
ni la keje dia rupenyer..pecah rahsia..teettt....

misz FaTiN said...

bantalbucuk : jumpa ehem2 penat tue simpan dulu.. balik kolej terus pengsan..huhu..
besa fatin naik bas dr melaka turun kat sk17 shah alm.

misz FaTiN said...

kak et : alamak kak et,, kita tau kita2 jelah. jgn pecahkan rahsia pd org lain.. tett.. huhu

shida saje said...

owh nih la dear hihi =)

shukerrr la tuhhh... =P

L.e.e.z.a said...

owh! meatball ikea mmg terbaik dr ladang ^_^ cedap giler.. hihi

Anonymous said...

patut lah amk tkit awl ek...=)

E.d.Y said...

alahai..tiba2 nak makan meatball ikea

yana said...

huhu...sweet couple lah kaka..

AHMAD KAMAL B JANUDDIN @ IBRAHIM said...

makan meat ball yea.. ahaksss...
tetiba perut ini bergelodak pinta diisi.. huhu

Seorang Insan said...

2la..ayoi pun lme da xnk nek bas..SERIK..nek moto lg bek..xdela nk mlyn jem tuh..

forever love said...

sonok ny die dapat jumpe kekasih hati..hehe

Farhan Zulhusmi said...

ala2...tomelnya dy dgn pakwe dy...hahaha....
insyaallah....akan kekal...amin.....

misz FaTiN said...

shida saje : suka la juga.. dah lama xjumpe kot.. huhu.. ;)

misz FaTiN said...

leeza : daging dia sgt padat.. besh..besh..bseh.. ^_^

misz FaTiN said...

anonymous : ni kakak ek?.. hehe.. ;p

misz FaTiN said...

e.d.y : nak gi mkn, ajak la fatin skali..hehe.. ;p

misz FaTiN said...

yana : yeke?.. tengs.. =)

misz FaTiN said...

kamal : dah bergelodak 2,, pegi la mkn.. ^_^

misz FaTiN said...

seorang insan : klu fatin mampu nek moto jln jauh,, mmg da bw moto je. tp nek moto xlarat la plk.. sakit pinggang maa...

misz FaTiN said...

foreverlove : hehe.. seronok la jugak.. =)

misz FaTiN said...

farhan zulhusmi : amin. arap2 kekal la.. =)

ibu_Arifa said...

sedapnyer meatball tu..kalo turun KL nak kena p try jgk lah..

wahh..comelnyer korang berdua nih..secocok lah..semoga berbahagia yer :)

misz FaTiN said...

ibu_arifah, cuba jgn xcuba tau..nnt nak pi,ajak la fatin skali..hehe ^_^

tengs kak..hope mcm 2 la :)

forever love said...

hoho..tipu la kan kalo xseronok..hihi

misz FaTiN said...

forever love : e'eh..dia mcm xtau je org seronok.. malulah gini..huhu.. ;p

forever love said...

hehe...taw sonok..sape xsonok jumpe org tersayangkan? hehe...eleh..nk malu2 konon...

Anonymous said...

ha3.tau pun...=)

ARJUNA.Inc said...

haha..terus ilang pnat kn?ok2...sy pn akn trun sna k..hehe..nmpak cm dap je!!..haha

misz FaTiN said...

foreverlove : huhu... hehehe.. hahaha.. segan la.. ^_^

misz FaTiN said...

anonymous : of cos l tau.. ;p

misz FaTiN said...

arjuna : hehe.. no komen.. ;p
moh la pi sana cpt.. haha

Raji berkata said...

ahhh bila lah sistem transpotasi awam Malaysia hendak di naik tarafkan oh ;D
Ikea ni bkn jer jual perabot je eh?

forever love said...

hehehe..segan pulak die..hihi

elizatul nastaysah said...

faten..kowang sgt suweet la.moge kekal ye dear;)

misz FaTiN said...

Raji : 2 la pasal.. jenuh kena menunggu.. T_T
xdelah perabut je.. mcm2 kelengkapan rumah ada.. foodcourt pun ada tau..

misz FaTiN said...

eliz : tengs dear.. harap begitulah.. ;)

anasnazmie_89 said...

kawen nanti jgn lpe jmpot ye dear;p
owg nk jd vvvvvip.hehe